Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (υπ. Υποδομών) για τηλεοπτικές άδειες: Ο Καλογρίτσας δεν ευνοήθηκε

Σπίρτζης (υπ. Υποδομών) για τηλεοπτικές άδειες: Ο Καλογρίτσας δεν ευνοήθηκε
Ο υπουργός Υποδομών επεσήμανε ότι θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο
Θέση στην υπόθεση της αδειοδότησης του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα έλαβε σήμερα (5/9/2016) ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Όπως δήλωσε ο υπουργός στο Real FM, ο κ. Καλογρίτσας δεν ευνοήθηκε με κανέναν τρόπο προκειμένου να λάβει τηλεοπτική άδεια.
Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ηθικής τάξεως τονίζοντας ότι «θα υπήρχε ηθικό θέμα εάν είχε ευνοηθεί σε οτιδήποτε, ο οποιοσδήποτε κύριος, είτε είχε σχέση με μέλος της κυβέρνησης είτε όχι».
«Αν μπορούσε να εξυπηρετήσει κανείς τον κουμπάρο του με τον τρόπο που τους εξυπηρετούμε εμείς δεν θα είχε κουμπάρους» επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς εάν θα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη σχετικά με την καταγγελία του κ. Καμμένου για τον κ. Καλογρίτσα, όπως ζήτησε ο Δημήτρης Σταμάτης, ο κ. Σπίρτζης απάντησε: «βεβαίως από τη στιγμή που έχει γίνει δημόσια καταγγελία».

Το μέλλον των εργαζόμενων

Όσον αφορά στους εργαζόμενους στα τηλεοπτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια ο κ. Σπίρτζης σημείωσε: «Με την συνολική, οριστική αντιμετώπιση του θέματος και του τηλεοπτικού τοπίου και του ραδιοφωνικού τοπίου όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας αλλά θα αυξηθούν».
Για την ιστορία και μόνο επισημαίνεται ότι ο κ. Σπίρτζης έχει πολύ στενές σχέσεις με τον κ. Καλογρίτσα καθώς είναι και κουμπάροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης