Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Lavrov – Kerry για τη Συρία στο περιθώριο της G20

tags :
Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Lavrov – Kerry για τη Συρία στο περιθώριο της G20
Παραμένουν οι διαφορές ΗΠΑ και Ρωσίας για την επόμενη ημέρα της Συρίας
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι ΥΠΕΞ της Ρωσίας, S. Lavrov και των ΗΠΑ, J. Kerry αναφορικά με την επόμενη ημέρα στη Συρία.
Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος μετά το πέρας της συνάντησης, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κοινά αποδεκτή συμφωνία καθώς οι διαφορές τους παραμένουν.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ΥΠΕΞ συναντήθηκαν στο περιθώριο των εργασιών της διάσκεψης των χωρών-μελών της ομάδας G20, που πραγματοποιείται στην Κίνα.
Νωρίτερα συναντήθηκαν επίσης ο πρόεδρος των ΗΠΑ, B. Obama και ο Ρώσος ομόλογος του, Vladimir Putin, χωρίς επίσης να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα σχετικά με την εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία. 
Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν περίπου 90 λεπτά σε μια εποικοδομητική συνάντηση για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα, τη μείωση της βίας και τη συνεργασία στην καταπολέμηση τζιχαντιστικών οργανώσεων.
Ο Obama είχε συνάντηση επίσης με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Francois Hollande και με την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel με κύριο αντικείμενο την κατάσταση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης