Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Online videos για υπηρεσίες COSMOTE & OTE TV με συμβουλές και χρήσιμες οδηγίες

tags :
Online videos για υπηρεσίες COSMOTE & OTE TV με συμβουλές και χρήσιμες οδηγίες
Ο κατάλογος των videos περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οδηγίες για τη ρύθμιση λογαριασμού e-mail σε smartphone ή Η/Υ
Μια νέα σειρά με “How to” videos, που παρέχουν στους πελάτες χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση βήμα προς βήμα για υπηρεσίες COSMOTE σταθερής και κινητής και OTE TV, είναι διαθέσιμη στο επίσημο κανάλι της COSMOTE στο YouTube.
«Αξιοποιώντας τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας σχετικά με υπηρεσίες, εξοπλισμούς και “έξυπνες” συσκευές, δημιουργήσαμε τα COSMOTE Hints and Tips, οπτικό-ακουστικούς, online οδηγούς, με σκοπό να φέρουμε τους συνδρομητές μας ακόμα πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή εποχή», δήλωσε σχετικά η κα Κυριακή Χειλαδάκη, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Οικιακών Πελατών & Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Σταθερής & Κινητής.
Και συνέχισε:
«Ήδη τα videos με απλές και κατανοητές οδηγίες ξεπερνούν τα 40, ενώ θα εμπλουτίζονται συνεχώς ώστε να αποτελέσουν ένα ακόμα ολοκληρωμένο εργαλείο στην υπηρεσία των πελατών μας».
Ο κατάλογος των videos περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οδηγίες για τη ρύθμιση λογαριασμού e-mail σε smartphone ή Η/Υ, τη δημιουργία λογαριασμού και πρόσβαση στο MyCOSMOTE, τη σύνδεση modem router για πρόσβαση στο internet, τη χρήση της υπηρεσίας OTE TV Go κ.λπ., αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και καθοδήγηση για τη χρήση iPhone και Android Smartphones, όπως η δημιουργία λογαριασμού Apple ID ή iCloud και η επιλογή δικτύου σε Android συσκευή.
Η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα για τον Όμιλο ΟΤΕ.
Με τη νέα σειρά online videos ο Όμιλος δημιουργεί ακόμη ένα σημείο επαφής μαζί του, προσφέροντας υποστήριξη υψηλού επιπέδου, αντίστοιχου των υπηρεσιών COSMOTE.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης