Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Cosmote: Δυνατές «μάχες» και μοναδικές εμπειρίες στο Αιγαίο με την Aegean Regatta 2016

tags :
Cosmote: Δυνατές «μάχες» και μοναδικές εμπειρίες στο Αιγαίο με την Aegean Regatta 2016
Η Aegean Regatta άνοιξε πανιά στις 20 Αυγούστου από τη Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική
Δυνατές «μάχες» και μοναδικές εμπειρίες στο Αιγαίο προσέφερε ο 16ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Aegean Regatta», που στήριξε η Cosmote, ο οποίος ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή 67 σκαφών και περίπου 600 ιστιοπλόων.
Η Aegean Regatta άνοιξε πανιά στις 20 Αυγούστου από τη Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική, ταξίδεψε μέχρι τη Μύρινα της Λήμνου, επισκέφτηκε τον Άγιο Ευστράτιο, τον Μόλυβο στη Λέσβο και ολοκληρώθηκε στη Μυτιλήνη στις 27 Αυγούστου.
Την πρώτη θέση στην κατηγορία ORC International, με σπουδαία εμφάνιση, κατέλαβε το Cosmote Ερυτος2, με κυβερνήτες τους Κώστα Μάνθο και Σταύρο Τσάβαλο και τους καταξιωμένους ιστιοπλόους τους.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρώτη θέση του Cosmote Ερυτος2, το οποίο συμμετέχει σταθερά στην Aegean Regatta και βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.
Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με πολλές εναλλαγές στις καιρικές συνθήκες, αλλά το πλήρωμα μας ήταν πολύ καλά προετοιμασμένο.
Έγινε ένας σπουδαίος αγώνας, όπου αναπτύξαμε τις δυνατότητες του σκάφους και του πληρώματος στο έπακρο, όταν ο καιρός μας το επέτρεπε.
Μέσα σε μια χρονιά βγήκαμε τρεις φορές πρώτοι:
Στον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου, στο Ράλι Κυκλάδων και τώρα στην Aegean Regatta.
Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θέλω να ευχαριστήσω το πλήρωμα για την προσπάθεια και την αφοσίωση του», δήλωσε ο Κώστας Μάνθος.
Στο Porto Carras και στη Μυτιλήνη οι θεατές που βρέθηκαν στο περίπτερο της Cosmote είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, την εμπειρία της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης με το Cosmote Ερυτος2, παρακολουθώντας ένα 360° video μέσα από ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας.
Η Aegean Regatta διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Για 3η συνεχή χρονιά η Aegean Regatta είχε στο πλευρό της την Cosmote, η οποία συστηματικά στηρίζει δράσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.




www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης