Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Δημοκρατική υποχρέωση της ΝΔ να ασκεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση

Βρούτσης: Δημοκρατική υποχρέωση της ΝΔ να ασκεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση
Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επανέλαβε ότι «η ΝΔ δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία» 
Είναι δημοκρατική υποχρέωση της Νέας Δημοκρατίας να ασκεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm.
Οι δηλώσεις του κ. Βρούτση έρχονται ως απάντηση σε σχόλια του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος δήλωσε πως «η θέση της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι να βρίζουμε την κυβέρνηση, αυτό είναι δουλειά της ΝΔ».
Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι θεωρεί προσβλητικό εκ μέρους του κ. Λεβέντη τον χαρακτηρισμό προς τη ΝΔ ότι υβρίζει ον κ. Τσίπρα.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, ο κ. Λεβέντης «απευθύνεται σε ένα κόμμα που στην κορωνίδα της πολιτικής του είναι ο πολιτικός πολιτισμός», ενώ κατέστησε σαφές ότι «είναι δημοκρατική υποχρέωσης της ΝΔ να ασκεί αυστηρή κριτική».
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον Γιάννη Καλλιάνο, ο κ. Βρούτσης σημείωσε: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία και καμία συνεννόηση με τον κ. Καλλιάνο» .
Τέλος, αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επανέλαβε ότι «η ΝΔ δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία» και ότι όταν γίνει κυβέρνηση «θα προσπαθήσει να μην αδικήσει κι αυτούς που πήραν άδεια και κατέβαλαν τίμημα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης