Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 29/8 το οικονομικό επιτελείο - Συνάντηση με Moscovici

Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 29/8 το οικονομικό επιτελείο - Συνάντηση με Moscovici
Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα το οικονομικό επιτελείο
Σειρά επαφών με Κοινοτικούς Επιτρόπους θα έχουν στις Βρυξέλλες την προσεχή Δευτέρα (29/8) ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτος και ο αρμόδιος Υφυπουργός για θέματα δημοσίων επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Αλ. Χαρίτσης.
Ειδικότερα, με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici, θα συναντηθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι, στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης.
Η εν λόγω συνάντηση είναι προπαρασκευαστικής φύσεως ενόψει του Eurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου και σε συνέχεια της επίσκεψης του κ. Moscovici στην Αθήνα τον Ιούλιο.
Ακόμη, ο κ. Σταθάκης και ο κ. Χαρίτσης αναμένεται να συναντηθούν με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, με την οποία αναμένεται να συζητήσουν για τις επενδυτικές πρωτοβουλίες που έλαβε το υπουργείο σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, αλλά και η πορεία του ΕΣΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης