Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πτωτικές τάσεις στη Wall Street, λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για τη νομισματική πολιτική της Fed

Πτωτικές τάσεις στη Wall Street, λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για τη νομισματική πολιτική της Fed
Ο φόβος για ενδεχόμενη αύξηση των δολαριακών επιτοκίων νωρίτερα του αναμενόμενου οδηγεί στο κόκκινο τους κύριους αμερικανικούς δείκτες
Με αρνητικά πρόσημα ξεκίνησε η σημερινή, Πέμπτη 25 Αυγούστου, συνεδρίαση στη Wall Street, με τους επενδυτές να προχωρούν σε επιφυλακτικές κινήσεις και ενώ η ανησυχία για τις επόμενες αποφάσεις της νομισματικής επιτροπής (FOMC) της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve - Fed) αυξάνεται.
Ολοένα και περισσότερα είναι τα στελέχη της Fed που τάσσονται υπέρ της αύξησης του εύρους των παρεμβατικών επιτοκίων της τράπεζας, με τους αναλυτές να αναμένουν αντίστοιχες δηλώσεις και από την πρόεδρο της Fed, Janet Yellen.
Ο φόβος για ενδεχόμενη αύξηση των δολαριακών επιτοκίων νωρίτερα του αναμενόμενου οδηγεί στο κόκκινο τους κύριους αμερικανικούς δείκτες.
Αναλυτικότερα, στην έναρξη της συνεδρίασης, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,11%, στις 18.461,90 μονάδες, ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500 κινήθηκε χαμηλότερα κατά 0,12%, στις 2.172,76 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωνε πτώση 0,18%, στις 5.208,363 μονάδες.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης