Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε προεκλογική συγκέντρωση του Trump θα μιλήσει ο Farage «για το Brexit»

Σε προεκλογική συγκέντρωση του Trump θα μιλήσει ο Farage «για το Brexit»
Ο Trump επικρότησε το αποτέλεσμα του ιστορικού βρετανικού δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου 2016 υπέρ του Brexit
Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση του προεδρικού υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, Donald Trump, σχεδιάζει να πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 ο αμφιλεγόμενος πρώην ηγέτης του ξενοφοβικού βρετανικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας, Nigel Farage, ένας από τους πλέον διαβόητους υποστηρικτές της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. (Brexit).
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, ο Farage θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση του Trump στο Μισισιπί «για την ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος του Βρετανού πολιτικού.
Ο Trump επικρότησε το αποτέλεσμα του ιστορικού βρετανικού δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου 2016 υπέρ του Brexit - το οποίο κατάφερε πλήγμα στις ευρωπαϊκές και βρετανικές ελίτ της Ε.Ε. - ελπίζοντας ότι και ο ίδιος θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη διαφαινόμενη συμπάθεια της κοινής γνώμης υπέρ των αντι-συστημικών επιλογών, για να αναδειχθεί στην προεδρία των ΗΠΑ.
Ο Farage παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του κόμματός του μετά το βρετανικό δημοψήφισμα, εγκαταλείποντάς το με τη δικαιολογία ότι πέτυχε τη βασικότερη πολιτική του φιλοδοξία στην 25ετή πολιτική του καριέρα: Την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης