Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γυναίκα μαχαίρωσε 3 επιβάτες λεωφορείου στις Βρυξέλλες - Οι αρχές κάνουν λόγο για πνευματικά ασταθή θύτη

Γυναίκα μαχαίρωσε 3 επιβάτες λεωφορείου στις Βρυξέλλες - Οι αρχές κάνουν λόγο για πνευματικά ασταθή θύτη
Την υπόθεση χειρίζεται το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα και όχι η ομοσπονδιακή δικαστική αρχή που προϊσταται των υποθέσεων που αφορούν σε τρομοκρατία
Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο, τραυματίζοντας τρεις επιβάτες, πραγματοποίησε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 μια γυναίκα στις Βρυξέλλες, την οποία η αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε στην προσπάθειά της να τη σταματήσει.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, οι βελγικές αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι τα κίνητρα της γυναίκας δεν ήταν πολιτικά, αποδίδοντας τις πράξεις της σε ζητήματα πνευματικής υγείας.
Γι' αυτό, το ζήτημα χειρίζεται το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα και όχι η ομοσπονδιακή δικαστική αρχή που πάντοτε προϊσταται των υποθέσεων οι οποίες αφορούν σε τρομοκρατία.
Τόσο το Βέλγιο, όσο και η Γαλλία, βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή αναφορικά με ενδεχόμενα τρομοκρατικά πλήγματα, μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Παρίσι (Νοέμβριος 2015), Βρυξέλλες (Μάρτιος 2016) και Νίκαια (Ιούλιος 2016).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης