Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόγραμμα οικιστικής ανάπτυξης πολλών δισ. στερλίνων ετοιμάζει η βρετανική κυβέρνηση λόγω Brexit

Πρόγραμμα οικιστικής ανάπτυξης πολλών δισ. στερλίνων ετοιμάζει η βρετανική κυβέρνηση λόγω Brexit
Στόχος του προγράμματος η τόνωση της βρετανικής οικονομίας και η μείωση του ελλείμματος κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, προς αγορά ή ενοικίαση
Ένα τεράστιο πρόγραμμα οικιστικής ανάπτυξης αξίας πολλών δισεκατομμυρίων στερλίνων φέρεται να ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή η βρετανική κυβέρνηση στον απόηχο του αποτελέσματος υπέρ του Brexit στο ιστορικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016, που έχει καταφέρει σημαντικό πλήγμα στη βρετανική οικονομία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου propertyweek.com, η βρετανική κυβέρνηση θα επιχειρήσει μέσω του προγράμματος να τονώσει την εξασθενημένη αγορά ακινήτων της, μέσω της παροχής κινήτρων προς εταιρείες κατασκευής κατοικιών, μεταξύ άλλων και ακινήτων που προορίζονται εξ αρχής προς ενοικίαση.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος θα οριστικοποιηθούν στις προσεχείς ημέρες και φαίνεται ότι αυτό θα παρέχει οικονομικές εγγυήσεις σε εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων για την εκτέλεση και παράδοση μεγάλων οικιστικών έργων.
Στους στόχους της βρετανικής κυβέρνησης από την εφαρμογή του προγράμματος περιλαμβάνεται η μείωση του ελλείμματος κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, προς αγορά ή προς ενοικίαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης