Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Καθεστωτική η αντίληψη της κυβέρνησης - Πλήρης χειραγώγηση των ΜΜΕ

Βρούτσης (ΝΔ): Καθεστωτική η αντίληψη της κυβέρνησης - Πλήρης χειραγώγηση των ΜΜΕ
"Δε θα επιτρέψουμε στο καθεστωτικό περιβάλλον να συνεχίσει αυτή την καθοδική πορεία για τη δημοκρατία" επισήμανε ο κ. Βρούτσης
"Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, το οικονομικό πρόβλημα της χώρας έρχεται δεύτερο... Σοβαρότερο είναι η κρίση στη δημοκρατία που εκπορεύεται από την ίδια την κυβέρνηση", δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.
Αναφερόμενος στη διαδικασία της αδειοδότησης των καναλιών, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι "η κυβέρνηση κινείται στο πλαίσιο της απόλυτης χειραγώγησης και αυτό δείχνει την αντίληψη που έχουν για τη Δημοκρατία".
Καλύτερα να βρίσκεται σε αταξία κάτι, παρά να υπάρχει χειραγώγηση, απόλυτος έλεγχος στα ΜΜΕ για να μην γίνεται κριτική στην κυβέρνηση και όλα να κινούνται σε καθεστωτική αντίληψη, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.
Αναφερόμενος εξάλλου στη χθεσινή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου που έκανε λόγο για δημιουργία οχυρών στην ενημέρωση, ο κ Βρούτσης εκτίμησε ότι "αυτό δείχνει τι ετοιμάζουν".
"Δε θα επιτρέψουμε στο καθεστωτικό περιβάλλον να συνεχίσει αυτή την καθοδική πορεία για τη δημοκρατία" επισήμανε ο κ. Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης