Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το τηλεφώνημα του Παυλόπουλου στον Πετρούνια - Τι του είπε μετά το χρυσό μετάλλιο;

Το τηλεφώνημα του Παυλόπουλου στον Πετρούνια - Τι του είπε μετά το χρυσό μετάλλιο;
Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε στείλει στον χρυσό Ολυμπιονίκη συγχαρητήριο τηλεγράφημα 
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες (15/8/2016) το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με το χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, τη στιγμή που ο Πετρούνιας βρισκόταν στο ολυμπιακό χωριό του Ρίο Ντε Τζανέιρο του τηλεφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να του μεταφέρει εκ νέου του τα συγχαρητήρια του.
«Του ευχήθηκε να συνεχίσει τη χρυσή πορεία του στον αθλητισμό αλλά και να κρατήσει, σε όλη τη ζωή του, τα στοιχεία που τον έχουν αναδείξει κορυφαίο υπόδειγμα ολοκληρωμένης προσωπικότητας και παράδειγμα για τη νέα γενιά» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Επισημαίνεται ότι ο κ. Παυλόπουλος νωρίτερα την ίδια ημέρα (15/8/2016) είχε στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πετρούνια.
«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου» αναφέρεται στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα.
«Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης