Τελευταία Νέα
Διεθνή

H πολιτική Trump θα έχει καταστροφικές συνέπειες στις σχέσεις με την Ασία, προειδοποιεί ομάδα Ρεπουμπλικάνων

H πολιτική Trump θα έχει καταστροφικές συνέπειες στις σχέσεις με την Ασία, προειδοποιεί ομάδα Ρεπουμπλικάνων
O Trump δέχεται σκληρή κριτική εκ των έσω με επίκεντρο την πολιτική για την Ασία
«Ο σημερινός ρεμπουμπλικανός υποψήφιος Donald Trump προσφέρει παράλογη πανάκεια για την Ασία αν οι ιδέες του εφαρμοστούν θα καταστρέψουν την αξιοπιστία των ΗΠΑ, αναφέρει ομάδα ρεμπουμπλικανών σε επιστολή που διαθέτουν οι Financial Times.
Μια ομάδα πρώην ανώτερων αξιωματούχων του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του οργανισμού ανάπτυξης USAID, εναντιώνεται στον Trump.
Στην επιστολή τονίζεται ότι με ποικίλους τρόπους μικρές ή μεγάλες χώρες της Ασίας θα αναγκαστούν να εγείρουν την αμφισβήτηση τους προς τις ΗΠΑ.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια ομάδα 50 εμπειρογνωμόνων της εθνικής ασφάλειας του Ρεπουμπλικανικού κόμματος δήλωσε σε ανοιχτή επιστολή ότι δεν θα τον ψηφίσουν.
Ο Trump έχει επικρίνει δριμύτατα την οικονομική πολιτική της Κίνας στην προεκλογική του εκστρατεία, αλλά τόνισε ότι αξαπάει την Κίνα όχι τις εμπορικές τις πρακτικές. 
Η ομάδα της Clinton χαραιτίζει την πρωτοβουλία των στελεχών αυτών χαρακτηρίζοντας τους Ρεπουμπλικάνους για την Hillary 
Ο Trump επισήμανε την Κυριακή 14 Αυγούστου τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης διαστρεβλώνουν την αλήθεια με το ψέμα και θα ήθελαν να χάσω με 20% από την Clinton.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης