Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Νέα πύρινα μέτωπα σε Καβάλα, Μεσολόγγι και Ροδόπη - 42 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Νέα πύρινα μέτωπα σε Καβάλα, Μεσολόγγι και Ροδόπη -  42 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές σε Αργυρό Αλιβερίου στην Εύβοια και στην περιοχή Αστράς στην Κέα
Νέα πύρινα μέτωπα κατά καίουν τον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου, τους Αντιφίλιππους Καβάλας, την Ξυλαγανή Ροδόπης και την περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε ύφεση είναι οι πυρκαγιές στην Εύβοια και την Κέα.
Στην Καβάλα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αντιφίλιπποι για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη και δύο πεζετέλ.
Πυρκαγιά σημειώθηκε και σε δασική έκταση στην περιοχή Ξυλαγανή του Δήμου Μαρώνειας Ροδόπης όπου βρίσκονται αυτή την ώρα 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο ενω στο Παρόριο Λιβαδειάς έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 4 βυτιοφόρα των δήμων και δύο πεζετέλ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Μεσολογγίου όπου 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και ένα πεζετέλ προσπαθούν να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς αλλά και στην περιοχή Πόρτο Λάφια Καρύστου που έκαψε χθες (13/8) κατοικίες.
Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές σε Αργυρό Αλιβερίου στην Εύβοια και στην περιοχή Αστράς στην Κέα.
Κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, η πυροσβεστική αντιμετώπισε 42 αγροτοδασικές πυρκαγιές, 23 αστικές πυρκαγιές και 58 παροχές βοηθείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης