Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Η συνέχεια του μεγάλου αφιερώματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ΟΤΕ HISTORY

tags :
Η συνέχεια του μεγάλου αφιερώματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο ΟΤΕ HISTORY
Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 21.00, ο τηλεοπτικός φακός μας ξεναγεί στο λίκνο των αγώνων, την αρχαία Ολυμπία
Παράλληλα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο που είναι σε εξέλιξη, συνεχίζεται και το μοναδικό αφιέρωμα του OTE TV στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, αυτή τη φορά με το ντοκιμαντέρ Οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες – Τιμή και Δόξα και ένα συναρπαστικό ταξίδι στις απαρχές και τη σπουδαιότητα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 21.00, ο τηλεοπτικός φακός μας ξεναγεί στο λίκνο των αγώνων, την αρχαία Ολυμπία, όπου γεννήθηκε η έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι» και ο θεσμός της εκεχειρίας.
Την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 19.00, στο νέο επεισόδιο της σειράς Δείπνο με τον Πλάτωνα:
Μυκηναϊκή Γαστρονομία (Μέρος Ά), ο Αθηναίος φιλόσοφος μας ξεναγεί στην Πελοπόννησο, για να γνωρίσουμε τις «πολύχρυσες Μυκήνες», το πλουσιότερο ανακτορικό συγκρότημα της ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα.
Σε αυτή την περιήγηση, γευόμαστε γουρουνόπουλο, τσακώνικες μελιτζάνες και λαγοτό.
Την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 22.15 έρχεται το ντοκιμαντέρ του Σταμάτη Τσαρουχά, Ο εθνικός Κωστής Παλαμάς - Το υπέρτατο λουλούδι του λόγου, ζωντανεύοντας στη μικρή οθόνη τη ζωή και το έργο του μεγάλου εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά. Παράλληλα, φωτίζονται άγνωστες πτυχές του σπουδαίου εκπροσώπου των ελληνικών γραμμάτων, ταυτόχρονα με αποκαλύψεις για την κοινωνικοπολιτική ιστορία της χώρας από το 1865 ως το 1943.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης