Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άμεση αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος που εμποδίζει την πληρωμή των γιατρών ζητά ο ΙΣΑ

Άμεση αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος που εμποδίζει την πληρωμή των γιατρών ζητά ο ΙΣΑ
Ο ΙΣΑ έχει λάβει μεγάλο αριθμό καταγγελιών από τα μέλη του για το τεχνικό πρόβλημα
Άμεση αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος που εμποδίζει την πληρωμή των γιατρών ζητά ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα 10/8.
Όπως αναφέρει, ο ΙΣΑ έχει λάβει μεγάλο αριθμό καταγγελιών από τα μέλη του για το τεχνικό πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω της ψηφιοποίησης των αρχείων που αφορούν σε επισκέψεις του μηνός Μαρτίου.
Συγκεκριμένα, τα αρχεία που ψηφιοποιήθηκαν και εστάλησαν στην συνέχεια στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ελεγχθούν, δεν ανοίγουν.
Η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια τη μη πραγματοποίηση των απαραίτητων ελέγχων και εκκαθαρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες πολλών Περιφερειακών Διευθύνσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν οι ιατροί.
Πρέπει δε να σημειωθεί ότι ο ΕΟΠΥΥ οφείλει ακόμα στους ιατρούς τεράστια ποσά των ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ για τα παρελθόντα έτη (2010 , 2011 και 2012).
«Δυστυχώς λαμβάνουμε ακόμα και τα παράπονα συγγενών ιατρών, οι οποίοι απεβίωσαν και δεν είχαν πληρωθεί για την παροχή των υπηρεσιών τους προς τα ταμεία, με αποτέλεσμα οι οικογένειες τους να πρέπει να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.
Ενόψει των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος και την οριστική αποπληρωμή των δεδουλευμένων των ιατρών μελών μας», καταλήγει.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης