Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το κρησφύγετο και το δίκτυο υποστήριξης των Σακκά- Σεϊσίδη αναζητά στη Λακωνία η αντιτρομοκρατική

Το κρησφύγετο και το δίκτυο υποστήριξης των Σακκά- Σεϊσίδη αναζητά στη Λακωνία η αντιτρομοκρατική
Kύριο μέλημά τους είναι να βρεθεί το κρησφύγετο τους όπου δεν αποκλείονται να κρύβονται όπλα και άλλα αξιοποιήσιμα στοιχεία
Το κρησφύγετο και το δίκτυο υποστήριξης των Κώστα Σακκά και Μάριο Σεϊσίδη αναζητεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη Λακωνία, μετά τη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, κύριο μέλημά τους είναι να βρεθεί το κρησφύγετο τους όπου δεν αποκλείονται να κρύβονται όπλα και άλλα αξιοποιήσιμα στοιχεία.
Οι έρευνες επικεντρώνονταν χθες στη Σπάρτη, το Γύθειο και την Ελαφόνησο. Κινητήριος δύναμη για την Αντιτρομοκρατική είναι η εύρεση των δύο πλατών ταυτοτήτων που είχαν πάνω τους καθώς με αυτά τα στοιχεία εξετάζεται το κατά πόσον είχαν ενοικιαστεί κρησφύγετα.
Τα κλιμάκια βρίσκονται, επίσης, σε επιφυλακή για να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορεί να δείχνουν παρουσία συνεργών των δύο συλληφθέντων στη Λακωνία. Το γεγονός άλλωστε ότι το αυτοκίνητό τους είχε κλαπεί πρόσφατα στην Αθήνα δείχνει στους αστυνομικούς ότι είτε οι ίδιοι είχαν παρουσία στην Αθήνα είτε διατηρούν υποστηρικτικό δίκτυο στην Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης