Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Bank: Προτιμητέος επενδυτής για το Hilton η κοινοπραξία ΤΕΜΕΣ - Dogus

Alpha Bank: Προτιμητέος επενδυτής για το Hilton η κοινοπραξία ΤΕΜΕΣ - Dogus
Στις 22 Ιουλίου είχαν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές για το Hilton
Η κοινοπραξία ΤΕΜΕΣ - Dogus αναδείχθηκε ως προτιμητέος επενδυτής για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου για το ξενοδοχείο Hilton, στον σχετικό διαγωνισμό που διενέργησε η Alpha Bank.
Αναλυτικότερα, με επίσημη ανακοίνωση, η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις A.E. («I.Ξ.E.») ανακοινώνει ότι έλαβε την ακόλουθη ενημέρωση από την πλειοψηφούσα μέτοχό της Alpha Bank A.E. (“Alpha Bank” ή «Τράπεζα») διά επιστολής με ημερομηνία την 5.8.2016:
«Η Alpha Bank ενημερώνει διά της παρούσας την Ι.Ξ.Ε. ότι, σε συνέχεια της από την 26.7.2016 επιστολής της, η Τράπεζα με την υποστήριξη του χρηματοοικονομικού της συμβούλου Citigroup Global Markets Ltd. ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών («Δεσμευτικές Προσφορές») που υπεβλήθησαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές στο πλαίσιο διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο της Ι.Ξ.Ε. («Διαδικασία»).
Σε συνέχεια της σχετικής αξιολογήσεως των Δεσμευτικών Προσφορών, η Alpha Bank επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή («Προτιμητέος Επενδυτής») την κοινοπραξία απαρτιζόμενη από τις εταιρίες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. και D-Marine Investments Holding B.V. Η Alpha Bank έχει εισέλθει σε αποκλειστικές συζητήσεις με τον Προτιμητέο Επενδυτή προς τον σκοπό ολοκληρώσεως της Διαδικασίας».
Η I.Ξ.E. θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό αναφορικά με οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη επί της Διαδικασίας, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης