Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρδας (υφυπ. Εξωτερικών): Κατασκευές, ΑΠΕ και ύδρευση στο επίκεντρο των επαφών στην Παλαιστίνη

Μάρδας (υφυπ. Εξωτερικών): Κατασκευές, ΑΠΕ και ύδρευση στο επίκεντρο των επαφών στην Παλαιστίνη
Επαφές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής στο Ισραήλ και τη Ραμάλα, τον ερχόμενο Νοέμβριο
Διήμερη επίσκεψη στην Παλαιστίνη πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, προκειμένου να προετοιμάσει την ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ και τη Ραμάλα, τον ερχόμενο Νοέμβριο, αναφέρει σε κείμενό του το ΑΠΕ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια των επαφών του κ. Μάρδα χθες και σήμερα στη Ραμάλα, ο υφυπουργός εστίασε το ενδιαφέρον του κυρίως στους τομείς των κατασκευών, των δομικών υλικών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), καθώς και της ύδρευσης (παροχή-μεταφορά), ως τομείς προτεραιότητας της επιχειρηματικής αποστολής του Νοεμβρίου.
Εξάλλου, ο κ. Μάρδας είχε επαφές με τον υφυπουργό Εξωτερικών, δρ Tayser Farahat, τη βοηθό υπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Αmal Jadou, τον υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δρ Hussein Al-Aaraj, τον υπουργό Οικονομικών και Σχεδιασμού, Shukri Bishara, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Κατασκευαστών Παλαιστίνης, Marwan Jomaa.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο υφυπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης