Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο κόκκινο η Wall Street, στον απόηχο της συνεδρίασης της Fed και εταιρικών αποτελεσμάτων

Στο κόκκινο η Wall Street, στον απόηχο της συνεδρίασης της Fed και εταιρικών αποτελεσμάτων
Συνεχίζεται η πτώση στις τιμές του πετρελαίου
Στο κόκκινο διαπραγματεύονται σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουλίου, οι κύριοι αμερικανικοί δείκτες, στον απόηχο της συνεδρίασης της νομισματικής επιτροπής (FOMC) της Federal Reserve.
Η FOMC διατήρησε αμετάβλητο το εύρος των επιτοκίων (0,25%-0,50%), αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης αυτού τους προσεχείς μήνες.
Οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις, «κλειδώνοντας» τα κέρδη των περασμένων ημερών, ενώ προχωρούν σε αποτίμηση των εξελίξεων.
Αρνητικά φαίνεται να επιδρούν τα αποτελέσματα χρήσης β’ τριμήνου της Ford, τα οποία διέψευσαν επί τα χείρω τους αναλυτές, ενώ μικρότερη έως μηδαμινή είναι η επίδραση από τη Facebook, καθώς ο τεχνολογικός κολοσσός δε θεωρείται ενδεικτικός της πορείας της οικονομίας.
Παράλληλα, έντονη είναι η ανησυχία για τις τιμές του πετρελαίου, καθώς η πτώση τους συνεχίζεται.
Ενδεικτικά, περί τις 16:42, το αργό καταγράφει πτώση 0,31%, στα 41,79 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το Brent κινείται πτωτικά κατά 0,67%, στα 43,18 δολάρια ανά βαρέλι.
Στα της συνεδρίασης, λοιπόν, πτώση 0,35% σημειώνει ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, στις 18.408,41 μονάδες, την ώρα που ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,17%, στις 5.131,12 μονάδες, και ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500 διαμορφώνεται στις 2.160,59 μονάδες, με πτώση 0,28%.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης