Τελευταία Νέα
Διεθνή

Open Europe: Η πολιτική της Angela Merkel στο Προσφυγικό έθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της Γερμανίας

Open Europe: Η πολιτική της Angela Merkel στο Προσφυγικό έθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της Γερμανίας
Ο φόβος που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή στους πολίτες της χώρας θα μεταφραστεί σε πολιτικό κόστος για την κ.Merkel
Η πολιτική που εφάρμοσε η Angela Merkel κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης έθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της Γερμανίας, αναφέρει η πολιτική αναλύτρια του Open Europe, Nina Schick.
Όπως τονίζει, το κύμα υποστήριξης που υπήρξε αρχικά στο πρόσωπο της Γερμανίδας Καγκελάριου λόγω της μεγαλοψυχίας που επέδειξε, έχει αρχίσει να ξεθωριάζει εδώ και μήνες, ειδικά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε ευρωπαϊκές χώρες.
Η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμα πιο αφόρητη για την κ.Merkel μετά και τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, καθώς από τις τέσσερις επιθέσεις που σημειώθηκαν στη Γερμανία τις τρεις πραγματοποίησαν πρόσφυγες.
Ωστόσο, ακόμα πιο αρνητικό για τα ποσοστά υποστήριξης της είναι το γεγονός ότι η Καγκελάριος δεν παραδέχεται το λάθος της, υπογραμμίζει η Nina Schick, το οποίο ήταν να αφήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό να εισέλθει εντός των συνόρων.
Ως αποτέλεσμα, ο φόβος που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή στους πολίτες της χώρας, θα μεταφραστεί σε πολιτικό κόστος για την κ.Merkel, συμπεραίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης