Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Άδωνις ζήτησε εξηγήσεις για το tweet του Καμμένου - Αποστάσεις κράτησε ο Σκουρλέτης

Ο Άδωνις ζήτησε εξηγήσεις για το tweet του Καμμένου - Αποστάσεις κράτησε ο Σκουρλέτης
«Αήθη» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ)
Το… tweet του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης εντός της Βουλής.
Ειδικότερα, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ασφάλεια στις έρευνες υδρογονανθράκων ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΝΔ) κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει επίσημα θέση για το θέμα και να καταγγείλει τις «χυδαιολογίες», όπως τις χαρακτήρισε.
Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως δεν γνωρίζει την ακριβή διατύπωση που χρησιμοποίησε ο κ. Καμμένος και αν έχει κάτι μαζί του, να το πει σε εκείνον.
Στη συζήτηση παρενέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος τη χαρακτήρισε «αήθη» την αναφορά του κ. Καμμένου κατά της κ. Γεννηματά.
«Ο καθένας όταν κάνει μια δήλωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τις δηλώσεις του, οι οποίες και τον χαρακτηρίζουν ως ένα βαθμό.
Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», ανέφερε στη δευτερολογία του ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος απαντώντας στα σχόλια της αντιπολίτευσης, προσέθεσε ότι «ο τρόπος που φέρατε το θέμα στη σημερινή συζήτηση δεν δείχνει ευαισθησία, αλλά ότι οι προθέσεις είναι πολύ μικρές και πολύ ταπεινές».
Σημειώνεται ότι στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος έλεγε χαρακτηριστικά «μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη».
Δείτε παρακάτω το tweet του κ. Καμμένου που… άναψε φωτιές στη Βουλή...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης