Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Εάν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, θα επιδιώξει διάλογο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

Μπακογιάννη: Εάν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, θα επιδιώξει διάλογο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου
Αδύνατο να κυβερνηθεί μια χώρα σε κρίση από κυβερνήσεις διάρκειας ζωής πέντε ή έξι μηνών τόνισε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι εάν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, θα επιδιώξει ειλικρινή διάλογο με τα κόμματα έτσι ώστε να εξασφαλίσει τις 200 ψήφους και να αλλάξει τον εκλογικό νόμο για την απλή αναλογική διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Θέση της ΝΔ είναι ένας εκλογικός νόμος που θα διορθώνει τις αδυναμίες του υπάρχοντος και θα διασφαλίζει σταθερές κυβερνήσεις για τη χώρα.
Είναι αδύνατον  να κυβερνηθεί μια χώρα σε κρίση από κυβερνήσεις διάρκειας ζωής πέντε ή έξι μηνών» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κινήσεις του για τον εκλογικό νόμο παραιτήθηκε από την πρωτιά αλλά και από την διεκδίκηση της πρωτιάς».
«Η κυβέρνηση έχει υποστεί πολιτική ήττα για το θέμα του εκλογικού νόμου» επεσήμανε η κα.Μπακογιάννη, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις στην Τουρκία.
Όπως είπε, η κατάσταση είναι ανησυχητική, εκτιμώντας πως ο Erdogan θα επιχειρήσει να παίξει το χαρτί του αυταρχισμού.
Παράλληλα, τόνισε πως η Ελλάδα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική ενώ στο θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών, υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και ότι η τύχη τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης