Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Στο κενό η προσπάθεια Τσίπρα για απλή αναλογική – Καμία κίνηση για συγκλίσεις

Μπακογιάννη: Στο κενό η προσπάθεια Τσίπρα για απλή αναλογική – Καμία κίνηση για συγκλίσεις
Δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα για την απλή αναλογική έπεσε στο κενό και ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καμία προσπάθεια αναζήτησης συγκλίσεων διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Όλη η ιστορία της απλής αναλογικής βασίζεται στη λογική Τσίπρα για μιας μορφής αποπροσανατολισμό» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κα.Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι ένα κόμμα με 3,5% θα εκβιάζει όλα τα υπόλοιπα.
«Ο κ.Λεβέντης έχει πάρει εργολαβικά το ρόλο του υπερασπιστή της απλής αναλογικής και «χτυπάει» Το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ..
Δεν είναι και τίποτα τυχαίο» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε και στη σημερινή συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη.
«Είναι ένα καλό νέο για τη ΝΔ, μας ενδιαφέρει και το θεωρούμε θετικό.
Στόχος όλων είναι η μεγαλύτερη δυνατή και ψυχική ενότητα της παράταξης.
Και νομίζω ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «κεντρική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναινα προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι είναι διχασμένη η ΝΔ».
«Δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ.
Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις» είπε η καΜπακογιάννη.
Αναφορικά με την κρίση στην Τουρκία, τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς και τις δηλώσεις του Τούρκου πρέσβη, η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι «η κρίση στην Τουρκία ανέδειξε την υπευθυνότητα της ελληνικής πλευράς» ενώ υπογράμμισε πως «τη μοίρα των 8 θα την εξετάσει η ελληνική δικαιοσύνη λαμβάνοντας υπόψη της και το θέμα του πραξικοπήματος και όλα τα δεδομένα που θα παρουσιάσει η τουρκική πλευρά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης