Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παράδοξο - Ο Πολάκης θα εγκαινιάσει νοσοκομείο... χωρίς προσωπικό - Σχεδόν όλο το υπ. Υγείας πάει Σαντορίνη

Παράδοξο - Ο Πολάκης θα εγκαινιάσει νοσοκομείο... χωρίς προσωπικό - Σχεδόν όλο το υπ. Υγείας πάει Σαντορίνη
Το νοσοκομείο της Σαντορίνης δεν διαθέτει ούτε το απαραίτητο προσωπικό για να λειτουργήσουν τα «Επείγοντα»
Ακόμα ένα απίστευτο σόου ετοιμάζεται να δώσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Αφού, όπως φαίνεται δεν τον πτόησε ούτε το τελευταίο γιουχάισμα σε κομματική συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, ο κ. Πολάκης πάει αύριο Παρασκευή (15/7) στη Σαντορίνη προκειμένου να εγκαινιάσει το νοσοκομείο του νησιού που ουσιαστικά δεν λειτουργεί.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα το νοσοκομείο λειτουργεί με μόλις δύο ιατρεία, ενώ -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- δεν διαθέτει ούτε το απαραίτητο προσωπικό για τα Επείγοντα.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του υπουργείου, το νέο νοσοκομείο θα επανδρωθεί κυρίως από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σαντορίνης, που θα καταργηθεί στις 18 Ιουλίου 2016.
Παρ' όλα αυτά λοιπόν ο κ. Πολάκης αλλά και σχεδόν όλο το υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται από αύριο στη Σαντορίνη για τα εγκαίνια, ενώ κάποιοι θα παραμείνουν εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο.
Από την πλευρά του, πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως προκύπτει από τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, θα μεταβεί στο νησί με δικό του μεταφορικό μέσο, κατά πάσα πιθανότητα με δικό του σκάφος, αυτό που έκανε βόλτες πέρυσι το καλοκαίρι και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης