Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wells Fargo: Δεν είναι πολύ αργά για να αποκομίσουν οι επενδυτές τα κέρδη τους, μετά τα νέα υψηλά του S&P 500

tags :
Wells Fargo: Δεν είναι πολύ αργά για να αποκομίσουν οι επενδυτές τα κέρδη τους, μετά τα νέα υψηλά του S&P 500
Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο του δείκτη κατά 5%, στις 2.240 μονάδες, αλλά αναμένονται και διορθώσεις, ιδιαίτερα την περίοδο των αμερικανικών εκλογών, που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες αγοράς
Ο S&P 500 μπορεί να βρέθηκε σε νέο ιστορικό υψηλό ενδοσυνεδριακά σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου, αλλά η Wells Fargo Investment Institute πιστεύει ότι περισσότερες ευκαιρίες για αγορές μετοχών θα παρουσιαστούν κατά το Β' εξάμηνο του έτους.
Η μέση εκτίμηση του αναλυτή της τράπεζας Paul Christopher για τον S&P 500 είναι ότι θα ανέλθει στις 2.240 μονάδες, δηλαδή 5% υψηλότερα από τα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα.
«Δεν είναι πολύ αργά», είπε ο Christopher στο CNBC.
«Πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια αξιοπρεπή προοπτική ανόδου και θα υπάρξουν και κάποιες αναδιπλώσεις».
Αυτές οι υποχωρήσεις θα μπορούσαν να συμπέσουν με τις αμερικανικές εκλογές το Νοέμβριο και την πιθανότητα ανακοινώσεων για νέα δημοψηφίσματα στην Ευρώπη, μετά από τη νίκη του Brexit τον περασμένο μήνα, δήλωσε ο Christopher, παγκόσμιος επικεφαλής στρατηγικής αγορών της Wells Fargo Investment Institute.
Οι αγορές ψάχνουν για σημάδια ανάπτυξης και ενθάρρυνσης για την ανάπτυξη, πρόσθεσε.
Η έκθεση για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ την Παρασκευή 8 Ιουλίου ικανοποίησε το πρώτο «προαπαιτούμενο», ενώ το δεύτερο ήρθε από την Ιαπωνία, σήμερα, είπε.
Οι μετοχές κινητοποιήθηκαν μετά την συντριπτική επανεκλογή του πρωθυπουργού Shinzo Abe στην Ιαπωνία και τις υποσχέσεις του για περαιτέρω μέτρα τόνωσης της οικονομίας της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης