Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δέκα έτη επιτυχημένης πορείας για το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank

tags :
Δέκα έτη επιτυχημένης πορείας για το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank
Η δυνατότητα συλλογής πόντων παρέχεται με τη χρήση καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Δέκα έτη επιτυχημένης πορείας συμπληρώνει εφέτος το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus της Alpha Bank, που αποτελεί το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως στην Ελληνική Αγορά.
Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus δίδει τη δυνατότητα συλλογής πόντων, τους οποίους οι Πελάτες μπορούν να εξαργυρώνουν, όποτε επιθυμούν, σε 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και online σε επιλεγμένους συνεργάτες, μεγιστοποιώντας κάθε φορά το όφελος ανάλογα με την προσφορά και τις ανάγκες τους.
Η δυνατότητα συλλογής πόντων παρέχεται με τη χρήση καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και μέσω άλλων προϊόντων της τραπεζικής σχέσεως του Πελάτη.
Ενδεικτικό της επιτυχίας του Προγράμματος είναι ότι έως σήμερα, περισσότεροι από 1.000.000 Πελάτες έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 εξαργυρώσεις Βonus πόντων!
Το Bonus ξεκίνησε το 2006 ως Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως πιστωτικών καρτών και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ευρύ φάσμα τραπεζικών προϊόντων, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια καθώς και προθεσμιακές καταθέσεις.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δεκαετούς παρουσίας του στην αγορά, το Πρόγραμμα δημιούργησε και εδραίωσε επιτυχημένες συνεργασίες με πολλές και μεγάλες Επιχειρήσεις, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους Πελάτες της Τραπέζης.
Μεγάλοι Συνεργάτες του Προγράμματος είναι οι AB Βασιλόπουλος, BP, Aegean, Κωτσόβολος, Vodafone, Hondos Center, Notos Galleries, Hertz, ενώ στους λοιπούς Συνεργάτες, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα, συγκαταλέγονται οι Intersport, ΙΚΕΑ, Odeon Cinemas, TGI Friday’s, Advance Pharmacies, Kiosky’s, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, GANT, Lacoste, L’Occitane, Zoulovits, κ.ά.
Για τον εορτασμό των 10 πρώτων ετών επιτυχημένης παρουσίας του Bonus στην ελληνική αγορά, οι Συνεργάτες του Προγράμματος προσφέρουν, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και δώρα!
Συγκεκριμένα, οι συναλλαγές που διενεργούνται με κάρτες Bonus συμμετέχουν σε αυτόματη κλήρωση μέσω του ειδικού μηχανισμού “Lucky draw” στα τερματικά (POS), τα οποία, με τη χρήση ήχου και ειδικών εικαστικών, ενημερώνουν τον Πελάτη ότι κέρδισε, τη στιγμή της συναλλαγής του.
Η Alpha Bank θα συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, στηρίζοντας τους Πελάτες της και συμβάλλοντας στην τόνωση της αγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης