Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Παπανικολάου νέος CEO στην MIG με τον Λεκκάκο πρόεδρο - Γιατί δεν έγινε CEO ο Ταμβακάκης;

Ο Παπανικολάου νέος CEO στην MIG με τον Λεκκάκο πρόεδρο - Γιατί δεν έγινε CEO ο Ταμβακάκης;
Η Πειραιώς ελέγχει το 28% της MIG και την Πειραιώς ελέγχει το κράτος μέσω του ΤΧΣ, αν δεν έχετε κατανοήσει πως το Μαξίμου επηρέασε τα διοικητικά της MIG.
Νέο διοικητικό σχήμα αναλμβάνει να προωθήσει τα σημαντικά σχέδια του ομίλου MIG επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έχει ήδη παρουσιάσει από τις 28 Ιουνίου το bankingnews.gr.
Συγκεκριμένα νέος διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Παπανικολάου στέλεχος της MIG στον χώρο της εστίασης και Vivartia και όχι μόνο.
Είναι στέλεχος χρόνια στον όμιλο MIG και έχει άριστη συνεργασία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, o οποίος τον είχε ξεχωρίσει και αναβαθμίσει.
Το bankingnews.gr εδώ και πολύ καιρό γνωρίζει τις παρασκηνιακές διεργασίες που έχουν υπάρξει ώστε να διαμορφωθεί το νέο διοικητικό σχήμα στην MIG.
Το αρχικό σχέδιο της MIG ήταν να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος ο Απόστολος Ταμβακάκης ο σημερινός αντιπρόεδρος της Πειραιώς και στέλεχος μεγάλης αξίας και ικανοτήτων.
Ωστόσο ενώ είχε συμφωνηθεί ότι ο Ταμβακάκης θα αναλάβει την θέση του CEO στην MIG, υπήρξε παρέμβαση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να μην τοποθετηθεί στην MIG διευθύνων σύμβουλος ο Ταμβακάκης αλλά ο Παπανικολάου.
Ο Παπανικολάου είναι στέλεχος της MIG, με ικανότητες αλλά φέρεται να έχει διαύλους επικοινωνίας με το Μαξίμου και το Μαξίμου ουσιαστικά καθόρισε...μέσω της Πειραιώς...τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο στην MIG.
Η Πειραιώς ελέγχει το 28% της MIG και την Πειραιώς ελέγχει το κράτος μέσω του ΤΧΣ, αν δεν έχετε κατανοήσει πως το Μαξίμου επηρέασε τα διοικητικά της MIG.
Πρόεδρος της MIG αναλαμβάνει ο Σταύρος Λεκκάκος, ένα ικανότατο στέλεχος.
Ο Λεκκάκος είναι ο σημερινός αντιπρόεδρος της Πειραιώς και ο οποίος επίσης διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Θα ειπωθεί η αλήθεια ως έχει.
Λεκκάκος, Ταμβακάκης και Παπανικολάου είναι στελέχη που έχουν αποδείξει την αξία τους.
Ωστόσο ότι υπήρξε δάκτυλος του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τοποθετηθεί συγκεκριμένος CEO στην MIG δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Η κυβέρνηση δεν ήθελε τον Ταμβακάκη αλλά τον Παπανικολάου, ο οποίος ωστόσο είναι στέλεχος της MIG.
To σημαντικό στοιχείο πάντως είναι ότι υπάρχει σχέδιο για την MIG για την προοπτική του ομίλου και των εταιριών αρκεί να πάει καλά η οικονομία.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα συνεχίσει ως απλό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο θέση στην οποία έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Οι διοικητικές αλλαγές σημειώθηκαν λόγω της αποχώρησης του Ευθύμιου Μπουλούτα, ο οποίος ενώ αθωώθηκε από το ελληνικό δικαστήριο για κυπριακή υπόθεση συνεχίζει να βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας λόγω του εντάλματος σύλληψης από τις κυπριακές αρχές....με φαιδρό κατηγορητήριο.
Ο Μπουλούτας κατηγορείται ότι δεν ενέγραψε έγκαιρα - διοφορά ενός τριμήνου - το goodwill της Εγνατίας το 2011 !!!!!!!!!!

Υποσημείωση

Για το μέλλον της MIG υπάρχουν πολλά σχέδια.
Η διεθνοποίηση θεωρούμε ότι θα ήταν η καλύτερη λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης