Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

«Προθεσμιακή Κάθε Μέρα» από τη Eurobank

tags :
«Προθεσμιακή Κάθε Μέρα» από τη Eurobank
Τα ευρώ που συγκεντρώνονται μέσω του προγράμματος Επιστροφή από τις αγορές των κατόχων στις παραπάνω επιχειρήσεις, μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές τους σε περισσότερες από 7.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος
Η Eurobank στα πλαίσια των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επηρεάζουν την καθημερινότητα, δημιούργησε τη νέα «Προθεσμιακή Κάθε Μέρα», ένα προϊόν προθεσμιακής κατάθεσης που συνδυάζει την ευνοϊκή απόδοση των προθεσμιακών προϊόντων με κίνητρα που αποδίδουν καθημερινό όφελος στον πελάτη.
Η «Προθεσμιακή Κάθε Μέρα»  της Eurobank προσφέρει στους καταθέτες, εκτός από απόδοση, ένα επιπλέον όφελος στα καθημερινά τους έξοδα από αγορές σε σούπερ μάρκετ και βενζίνη με τη χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών της Τράπεζας.
Συγκεκριμένα οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή (www.epistrofi-eurobank.gr) οι οποίοι θα επιλέξουν να προχωρήσουν σε κατάθεση σε λογαριασμό «Προθεσμιακή κάθε μέρα», κερδίζουν 5% Επιστροφή από τις καθημερινές τους συναλλαγές στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Μασούτης, Χαλκιαδάκης και στα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.
Τα ευρώ που συγκεντρώνονται μέσω του προγράμματος Επιστροφή από τις αγορές των κατόχων στις παραπάνω επιχειρήσεις, μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές τους σε περισσότερες από 7.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Θεόδωρος Καλαντώνης: «Σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η Eurobank απαντά στην ανάγκη των καταθετών για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος στην καθημερινότητά τους.
Εστιάσαμε σε τομείς εξόδων που θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικούς για τους πελάτες μας και για τη σημερινή ελληνική οικογένεια, όπως είναι τα σούπερ μάρκετ και η βενζίνη.
Με αυτό τον τρόπο τα χρήματα στην άκρη δίνουν καθημερινό κέρδος».
Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα προθεσμιακή κατάθεση, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ή στο www.eurobank.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης