Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Η επιχειρηματική κοινότητα μας ζητά σταθερό φορολογικό πλαίσιο

Φάμελλος: Η επιχειρηματική κοινότητα μας ζητά σταθερό φορολογικό πλαίσιο
Καταφέραμε να μειώσουμε τη φορολογία στο χαμηλό και μεσαίο οικογενειακό εισόδημα τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι αυτό που ζητά περισσότερο η επιχειρηματική κοινότητα από την κυβέρνηση είναι να υπάρχει ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
Ερωτηθείς για το εάν θα έπρεπε το οικονομικό επιτελείο να αρχίσει να εξετάζει τη μείωση των φόρων γιατί είναι μεγάλο αντικίνητρο στην επιχειρηματικότητα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm ότι η κυβέρνηση κατάφερε να μειώσει τους φόρους στα χαμηλά και μεσαία οικογενειακά εισοδήματα.
«Αυτήν τη στιγμή, καταφέραμε μόνο στο χαμηλό και μεσαίο οικογενειακό εισόδημα, όλων των κατηγοριών, όμως, - μισθωτών, επαγγελματιών, συνταξιούχων- να κατέβουμε από το 26% και 29% στο 22% σε αυτή την φορολογική δήλωση -το περάσαμε στο τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο- και αυτό ελαφρύνει λίγο τα νοικοκυριά, περίπου 1.500 ευρώ τον χρόνο είναι το κέρδος για το καθένα» τόνισε ο κ.Φάμελλος.
«Αυτό πράγματι θα πρέπει να περάσει, με βάση τα δημόσια έσοδα και στην επιχειρηματικότητα, για να δώσουμε μια μεγαλύτερη βελτίωση.
Όμως, αυτό που μας ζητάει η επιχειρηματική κοινότητα περισσότερο είναι η σταθερότητα του φορολογικού πλαισίου» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης