Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση Τσίπρα φλέρταρε επί μακρόν με το να οδηγήσει την χώρα εκτός ευρώ

Δένδιας (ΝΔ): Η κυβέρνηση Τσίπρα φλέρταρε επί μακρόν με το να οδηγήσει την χώρα εκτός ευρώ
Οι αποκαλύψεις Γκάλμπρειθ καθιστούν πιο απαραίτητη τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς φτάσαμε έως εδώ σήμερα είπε ο κ.Δένδιας
Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα φλέρταρε επί μακρόν με το να οδηγήσει την χώρα εκτός ευρώ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας με αφορμή τις αποκαλύψεις του Αμερικάνου οικονομολόγου Τζέιμς Γκάλμπρειθ για το σχέδιο Β του Γ. Βαρουφάκη.
«Νομίζω ότι όλα αυτά επιβεβαιώνουν αυτό που η ελληνική κοινωνία είχε διαισθανθεί κι εμείς είχαμε προειδοποιήσει, δηλαδή ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ φλέρταρε επί μακρόν στο να οδηγήσει τη χώρα εκτός του ευρώ.
Άλλωστε για αυτό προειδοποιούσε την ελληνική κοινωνία, αλλά και την κυβέρνηση κυρίως, ως θεσμικός της σύμβουλος, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Στουρνάρας.
Και καθιστά αυτή η νέα αποκάλυψη, που συμπληρώνει τις προηγούμενες, πιο απαραίτητη τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής που έχουμε ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής για να διερευνηθεί το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σήμερα» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Τσίπρας.
Στην επισήμανση ότι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ότι η κυβέρνηση πέτυχε πιο ελαφρύ μνημόνιο από αυτό που θα πετύχαινε η ΝΔ σε περίπτωση παράτασης της διαμονής της στην εξουσία ο κ.Δένδιας τόνισε ότι «η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση μπορεί να λέει ότι θέλει».
«Εγώ δεν ξέρω πολλές δυτικές οικονομίες να έχουν οδηγήσει σε κλείσιμο το τραπεζικό τους σύστημα και μάλιστα αφού το οδηγήσουν σε κλείσιμο να θεωρούν ότι αυτό συνιστά επιτυχία.
Αυτό είναι πρωτοτυπία της παρούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης