Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Δημήτρης Διαμαντίδης - Ο Μύθος - Η νέα έκδοση της DIRECTION με την υπογραφή του All Star Basket

tags :
Δημήτρης Διαμαντίδης - Ο Μύθος - Η νέα έκδοση της DIRECTION με την υπογραφή του All Star Basket
Μια μεγάλη προσφορά για όσους αγαπούν το μπάσκετ
Μια έκδοση-σταθμός κυκλοφορεί από την Τετάρτη 6 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι στα περίπτερα μαζί με το μηνιαίο περιοδικό του μπάσκετ, AllStar Basket!
Μια μεγάλη προσφορά για όσους αγαπούν το μπάσκετ, σε τιμή έκπληξη σε μια συλλεκτική έκδοση, τιμή σε έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη.
Με τίτλο, «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - Ο ΜΥΘΟΣ», το βιβλίο με τη ζωή του σπουδαίου Έλληνα γκαρντ, που ολοκλήρωσε πριν από λίγες εβδομάδες την καριέρα του, έρχεται να δώσει άλλο τόνο στο καλοκαίρι σας και να προσθέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ελληνική αθλητική βιβλιογραφία!
Τα πρώτα βήματα του Διαμαντίδη στην Καστοριά, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου του, η μεταγραφή στον Ηρακλή, η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα και η απόλυτη καταξίωση στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα - όλες οι μεγάλες του στιγμές, τα άγνωστα γεγονότα, οι προσωπικές πτυχές ξετυλίγονται μέσα στις σελίδες του βιβλίου.
Παράλληλα, οι προπονητές του, σημαντικοί άνθρωποι του μπάσκετ καθώς και πλήθος ξένων δημοσιογράφων, υποκλίνονται στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας την προσφορά και την απήχηση που είχε το παιχνίδι του όχι απλώς εντός Ελλάδας, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το βιβλίο διατίθεται από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 μαζί με το τεύχος 327 του AllStar Basket με επιβάρυνση μόλις ένα (1) ευρώ στην τιμή του τεύχους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης