Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποιεί η Deutsche Bank για τον S&P 500 - Θα υποχωρήσει κάτω από τις 1.950 μον. ή -6,5%

Προειδοποιεί η Deutsche Bank για τον S&P 500 - Θα υποχωρήσει κάτω από τις 1.950 μον. ή -6,5%
Υπάρχουν «σημαντικοί καθοδικοί κίνδυνοι» για τον S&P 500, σύμφωνα με τον επικεφαλής αναλυτή για τις αμερικανικές μετοχές
Ο S&P 500 ενδεχομένως να υποχωρήσει στις 1.950 μονάδες, ή και χαμηλότερα, αυτό το καλοκαίρι (2016), προειδοποίησε ο David Bianco, επικεφαλής αναλυτής της Deutsche Bank για τις αμερικανικές μετοχές, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, υπάρχουν «σημαντικοί καθοδικοί κίνδυνοι» για τις αμερικανικές μετοχές, καθώς τα επιτόκια παραμένουν εξαιρετικά χαμηλά, ενώ η ενίσχυση του δολαρίου απειλεί την ανάκαμψη στις τιμές του πετρελαίου.
«Είμαι εξαιρετικά ανήσυχος για την αγορά αυτό το καλοκαίρι», τόνισε ο Bianco, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ειδικότερα, σημείωσε πως η αγορά ακόμα επιχειρεί να αποτιμήσει την αβεβαιότητα για τα συναλλάγματα, στον απόηχο της απόφασης για Brexit.
«Εφόσον το δολάριο υπερτιμηθεί, τότε θα είναι δύσκολο για τις τιμές του πετρελαίου να ανακάμψουν σε υψηλότερα επίπεδα», υπογράμμισε ο αναλυτής της Deutsche Bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης