Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανησυχία στις ΗΠΑ για τις οικονομικές επιπτώσεις του Brexit - Εσπευσμένη επίσκεψη Kerry στην Ευρώπη

Ανησυχία στις ΗΠΑ για τις οικονομικές επιπτώσεις του Brexit - Εσπευσμένη επίσκεψη Kerry στην Ευρώπη
Oι ΗΠΑ δεν έκρυψαν την απογοήτευση και την ανησυχία τους για την ψήφο των Βρετανών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ
Επίσημη επίσκεψη στην Ευρώπη ξεκίνησε από σήμερα (26/6) ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών John Kerry μετά την θύελλα που προκάλεσε στην Ευρώπη η ψήφος των Βρετανών υπέρ του Brexit, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι του περιβάλλοντός του.
Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών έφτασε σήμερα (26/6) στη Ρώμη όπου συναντήθηκε με τον Ιταλό ομόλογό του Paolo Gentiloni και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό B. Netanyahu με τον οποίο θα συναντήσει εκ νέου και αύριο Δευτέρα (27/6) πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες.
Στη Βελγική πρωτεύουσα θα συναντηθεί με την επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Fenderica Mongherini ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Λονδίνο για συναντήσεις με τον David Cameron.
Oι ΗΠΑ δεν έκρυψαν την απογοήτευση και την ανησυχία τους για την ψήφο των Βρετανών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23/6.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες φοβούνται ιδιαίτερα τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό στην παγκόσμια ανάπτυξη και τις δονήσεις που μπορεί να προκαλέσει στις διεθνείς χρηματαγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης