Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 4 τραυματίες από πυρά στρατιωτών στη Δυτική Όχθη

Ισραήλ: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 4 τραυματίες από πυρά στρατιωτών στη Δυτική Όχθη
Η πλευρά του ισραηλινού στρατού ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του άτυχου εφήβου οφείλεται σε ατύχημα
Το θάνατο ενός 14χρονου αγοριού από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στην περιοχή της Δυτικής Όχθης ανακοίνωσαν σήμερα (21/6) οι παλαιστινιακές αρχές, προσθέτοντας ότι από την εν λόγω επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα ακόμα άτομα.
Συγκεκριμένα, ο Mahmoud Badran πυροβολήθηκε ενώ ταξίδευε με αυτοκίνητο από σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών που βρίσκονταν σε περίπολο, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τέσσερα ακόμα άτομα, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Από την πλευρά του, ο στρατός του Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του άτυχου εφήβου οφείλεται σε ατύχημα, καθώς εκείνη την ώρα οι περιπολάρχες κυνηγούσαν μία ομάδα Παλαιστινίων οι οποίοι ρίχνανε πέτρες και μολότοφ σε πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής.
«Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι οι εμπλεκόμενοι πολίτες χτυπήθηκαν κατά λάθος, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Να σημειώσουμε ότι ο άτυχος 14χρονος έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακρά λίστα άνω των 200 Παλαιστινίων που έχουν πέσει θύματα της έκρυθμης κατάστασης στη Δυτική Όχθη, ενώ απώλειες έχουν σημειωθεί και από την πλευρά των Ισραηλινών, με 32 άτομα να χάνουν τη ζωή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης