Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλλάζει σελίδα η Κούβα - Αμερικανοί επιχειρηματίες για πρώτη φορά στη βιομηχανική έκθεση «Cubaindustria»

tags :
Αλλάζει σελίδα η Κούβα - Αμερικανοί επιχειρηματίες για πρώτη φορά στη βιομηχανική έκθεση «Cubaindustria»
Η κεντρική οικονομική στόχευση της έκθεσης αυτής, είναι η προσέλκυση ξένων επενδυτικών κεφαλαίων
Αλλάζει σελίδα η Κούβα, καθώς για πρώτη φορά αμερικανοί επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν με 43μελή αντιπροσωπεία στη βιομηχανική έκθεση “Cubaindustria” που διοργανώνεται από τις 20 έως 24 Ιουνίου.
Η κεντρική οικονομική στόχευση της έκθεσης αυτής, είναι η προσέλκυση ξένων επενδυτικών κεφαλαίων.
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 10 αμερικανικές εταιρίες, σύμφωνα με την Αντριάνα Μπαρτσέλο, διευθύντρια Τεχνολογικής Διοίκησης στο υπουργείο Βιομηχανίας της Κούβας και αντιπρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της έκθεσης.
Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης, με τις αμερικανικές εταιρίες που θα συμμετέχουν στην έκθεση να δραστηριοποιούνται στους τομείς της ανακύκλωσης υλικών, αλλά και στην τεχνολογική καινοτομία.
Παράλληλα, στην έκθεση θα λάβουν μέρος και εκπρόσωποι του Ισπανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή ισπανόφωνων Αμερικανών επιχειρηματιών, σύμφωνα με την κ. Μπαρτσέλο.
Η Ρωσία και η Κίνα διεξάγουν συνομιλίες με την Κούβα για την παραγωγή φορτηγών και σιδηροδρομικού εξοπλισμού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στην έκθεση θα λάβουν μέρος 400 επιχειρηματίες από 28 χώρες, μαζί με 1.600 εκπροσώπους του βιομηχανικού τομέα της Κούβας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης