Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Εταιρία που πουλά… προϊόντα κολλαγόνου στη λίστα διαφημιζόμενων της Τράπεζας Αττικής!

Εταιρία που πουλά… προϊόντα κολλαγόνου στη λίστα διαφημιζόμενων της Τράπεζας Αττικής!
Τι προκύπτει από την έρευνα του bankingnews και τα ερωτήματα στα οποία οφείλει απαντήσεις η τράπεζα
Απορίες προκαλεί το γεγονός, ότι στη λίστα των διαφημιζομένων της Τράπεζας Αττικής για το 2015 εμφανίζεται η εταιρία E Production Μονοπρόσωπη ΕΠΕ να έχει λάβει διαφήμιση.
Το ποσό των 2.500 Ευρώ που έχει λάβει η εν λόγω εταιρεία φαντάζει ευτελές αλλά οι απορίες προκύπτουν από το γεγονός ότι η εν λόγω επιχείρηση δεν προκύπτει να έχει αντικείμενο που αιτιολογεί τη διαφήμιση.
Και αυτό διότι από την έρευνα προκύπτει ότι πρόκειται για επιχείρηση που πουλά καλλυντικά με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ και στεγάζεται στην οδό βασιλέως Αλεξάνδρου στην Καισαριανή.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ιστοσελίδα της μέσω της οποία γίνεται προώθηση των προϊόντων Versace 1969.
Μια ακόμα εταιρεία με την ίδια ακριβώς επωνυμία και αντικείμενο τηλεοπτικές παραγωγές φέρεται να στεγάζεται στην οδό Πέτρου Ράλλη 10.
Αναζητήσαμε στοιχεία τόσο από το ΓΕΜΗ όσο και από το ΦΕΚ αλλά δεν υπάρχουν για τη συγκεκριμένη επωνυμία ενώ και στην ιστοσελίδα που προωθεί τα προϊόντα VERSACE 1969 υπάρχει link με την ένδειξη ισολογισμοί απλά δεν υπάρχουν.
Το μόνο που υπάρχει είναι το καταστατικό της εταιρίας που έχει συντάξει η κα Ευθαλία Συκιώτη το οποίο αφορά σε τηλεοπτικές παραγωγές και όχι στην πώληση καλλυντικών.
Όλως τυχαίως τα προϊόντα Versace 1969 διαφημίζονται από το Epsilon το κανάλι και εκπομπές όπως αυτή της κας Αννίτας Πάνια.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτή η εταιρεία ανήκει στον κ. Φίλιππο Βρυώνη αλλά αυτό δεν προκύπτει τουλάχιστον από την έρευνά μας καθώς οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι άλλοι.
Κατά σύμπτωση πάντως στο κανάλι Epsilon όλες τις μεταβολές έχει συντάξει η συμβολαιογράφος κα Συκιώτη και επειδή κάποιοι συνδέουν το κανάλι με τον επιχειρηματία Φ. Βρυώνη θεωρούν ότι αυτός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης.
Βεβαίως η Τράπεζα Αττικής που κατέβαλε το ποσό των 2500 Ευρώ ίσως γνωρίζει καλύτερα.
Οφείλει φυσικά να διευκρινίσει για ποιο λόγο δόθηκαν τα χρήματα αυτά:
Για τηλεοπτική παραγωγή ή για κολλαγόνο;
Και αν δόθηκαν για παραγωγή αποτελεί ερώτημα τι ακριβώς ήταν το προϊόν που έλαβε η τράπεζα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός οίκος Versace ανακοίνωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα Versace 1969 και έθεσε θέμα χρήσης των σημάτων του.
Ίσως αυτά να μην έχουν σημασία για τηλεπωλητές αλλά σίγουρα αφορούν μια τράπεζα που παρέχει τους πόρους για άγνωστο σκοπό.

Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης