Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει το πιο αυταρχικό πρόσωπο που έχουμε βιώσει στη Μεταπολίτευση

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει το πιο αυταρχικό πρόσωπο που έχουμε βιώσει στη Μεταπολίτευση
Είναι δυνατόν να θεωρείται παμπλουτίδης, γραφικός ή τρελός όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει το πιο αυταρχικό πρόσωπο που έχουμε βιώσει, στη Μεταπολίτευση διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είναι δυνατόν, να θεωρείται, παμπλουτίδης, γραφικός ή τρελός, όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε μιλώντας στο Βήμα Fm η κα.Μπακογιάννη
«Δεν βγαίνει μόνο σε αυτό, βγαίνει στον τρόπο με τον οποίο, το Αθηναϊκό Πρακτορείο, παρουσίασε την έρευνα του Βήματος.
Βγαίνει στη Βουλή όπου οι υπουργοί, δεν έρχονται να απαντήσουν, βγαίνει στον τρόπο, με τον οποίον, αν παρακολουθήσετε τα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ, νομίζετε ότι ζείτε σε μία χώρα, στην οποία τα πάντα, τα πάντα, είναι τέλεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε η κα.Μπακογιάννη, αναφέροντας πως δεν θα πάει στην συγκέντρωση των Παραιτηθείτε γιατί όπως είπε, «δεν θέλω να δώσω στον εκάστοτε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ την ευχαρίστηση να λέει, πήγε η Ντόρα, άρα είναι η ΝΔ από πίσω».
Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για έξαρση προκλητικότητας.
«Βλέπετε μία έξαρση προκλητικότητας, Τουρκικής, μια σαφώς κλιμάκωση των Τουρκικών προκλήσεων, μια έξαρση, αλβανικού εθνικισμού και μια αντίδραση της Ελληνικής Πλευράς, η οποία κατά την άποψή μου είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων.
Δεν έχω ζήσει ποτέ υπουργείο το οποίο κάνει Εξωτερική πολιτική με κύκλους.
Ταυτόχρονα, ζούμε το φαινόμενο του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, να πηγαίνει στην Αλβανία και παρουσία του Αλβανού υπουργού, να διαψεύδει τους κύκλους του υπουργείου του.
Αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί, κύριοι» είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε και στις αλλαγές στον εκλογικό νόμο.
«Δεν θα ψηφίζαμε έναν αναλογικότερο εκλογικό νόμο, τουλάχιστον εγώ δεν θα εισηγηθώ να ψηφίσουμε, διότι δεν τους εμπιστεύομαι.
Η λογική ότι θα κάνουν αναλογικότερο νόμο, ο οποίος βασικά θα ευνοεί το δεύτερο κόμμα, έναντι του πρώτου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές, κτλ.
Τα έχω ζήσει, στο μακρινό παρελθόν, από τον αείμνηστο Κουτσόγιωργα.
Τα μεγάλα θέματα σήμερα είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος, που χρειάζεται να βρεθούν συναινέσεις, αν θέλουμε να συμφωνήσουμε, τουλάχιστον στα αναθεωρητέα άρθρα.
Η αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, να πετύχει το οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, τον οδηγεί στο να διχάσει τους Έλληνες, είναι παλιά συνταγή, δοκιμασμένη συνταγή, από όλα τα αυταρχικά κόμματα τα οποία έχουν περάσει» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης