Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Έρχεται η ανάπτυξη, η μείωση της ανεργίας και η δικαίωση της πολιτικής μας

Καμμένος: Έρχεται η ανάπτυξη, η μείωση της ανεργίας και η δικαίωση της πολιτικής μας
«Οι ΑΝΕΛ είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη σε αυτό τον τόπο», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο την ίδια μέχρι σήμερα πορεία, που είχαμε σε μία δύσκολη περίοδο, όπου πράγματι λειτουργήσαμε σε πολεμικές συνθήκες.
Έρχεται η ανάπτυξη, έρχεται η μείωση της ανεργίας, έρχεται η δικαίωση της πολιτικής μας», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας  στην πανελλαδική συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ, που όπως είπε είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος του τρίτου Συνεδρίου που «έχουμε πλέον υποχρέωση όλοι να ανοίξουμε τις πόρτες σε όλη την ελληνική κοινωνία και να κάνουμε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, όχι ένα μικρό κόμμα που συμμετέχει στην εξουσία, αλλά ένα Κίνημα εξουσίας με την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού», υπενθύμισε την πορεία του κινήματος μέχρι σήμερα, σημειώνοντας μάλιστα πως «κερδίσαμε μαζί έξι εκλογικές αναμετρήσεις.
 Δεν εξαπατήσαμε τον ελληνικό λαό.
Όποτε ήρθε η ώρα να πάρουμε μία σημαντική απόφαση ρωτήσαμε τον ελληνικό λαό, και του είπαμε ξεκάθαρα ότι πλέον δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λαϊκή εντολή που μας είχε δώσει την προηγούμενη φορά, γιατί τα πράγματα ήρθαν έτσι που θα έπρεπε πάλι να αποφασίσει ο ίδιος».
Σήμερα, όπως είπε, «μετά από την τελευταία απόφαση των δανειστών να βγει η Ελλάδα από την εποχή των μνημονίων, εμείς δικαιωνόμαστε, γιατί όταν πρώτοι είπαμε για διαγραφή του χρέους, όλοι έλεγαν ότι είμαστε υπερβολικοί.
Τώρα μιλάει όλος ο κόσμος για τη διαγραφή και ρύθμιση του χρέους, για έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.
Αυτό το πετύχαμε χάρη στην υπομονή, την επιμονή και την αντοχή σας, την αντοχή όλων όσοι βρίσκεστε σήμερα εδώ.
Την αντοχή της σημερινής Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και των προηγούμενων που δεχθήκαμε τον ισχυρότερο πόλεμο, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.
 Πλέον έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε το Κίνημα».
Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ «είμαστε η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη σε αυτό τον τόπο», ενώ σήμερα «είμαστε ενωμένοι, συνασπισμένοι και συμπαγείς, όπως είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα και είμαστε έτσι γιατί αυτά τα οποία αποφασίσαμε και πράξαμε δεν τα κάναμε ερήμην του ελληνικού λαού, αλλά μαζί με τον ελληνικό λαό.
Με ξεκάθαρες απόψεις, ξεκάθαρες θέσεις, ξεκάθαρη εντολή, μέσα από εκλογικές διαδικασίες».
Υπογράμμισε δε, ότι η αυτή η Κυβέρνηση πολεμήθηκε όσο καμία άλλη κυβέρνηση στη μεταπολίτευση.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «βγαίνουμε από την εποχή των μνημονίων και η ανάπτυξη δεν ακούγεται πλέον από το βάθος του τούνελ, είναι εδώ.
Έχουν ξεκινήσει επενδύσεις στη χώρα, έχει ξεκινήσει να δουλεύει η μηχανή» και σε αυτό, μεγάλο μερίδιο έχουν οι ΑΝΕΛ.
«Εμείς δεν είπαμε ποτέ «όχι» στις ιδιωτικοποιήσεις, δεν είπαμε «όχι» στον ιδιωτικό τομέα.
Ήμασταν εκείνο το αναγκαίο καλό που καταφέραμε στην Κυβέρνηση - πέραν της προάσπισης των αρχών μας, της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού, των πατριωτικών αρχών τις οποίες πρεσβεύουμε, υπηρετούμε και θα υπηρετούμε - να στηρίξουμε την ιδιωτική οικονομία», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κατά τον ίδιο, «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση όπου η Ελλάδα έχει πάρει μπρος και αυτό σημαίνει θέσεις εργασίας.
Σημαίνει να χτυπήσουμε τη μεγαλύτερη ασθένεια που έφεραν τα μνημόνια, δηλαδή την ανεργία, το διωγμό των παιδιών μας από την Ελλάδα στο εξωτερικό, την αγανάκτηση, την απόγνωση που νιώθει ένας νέος όταν δεν μπορεί να έχει δικαίωμα στη δουλειά.
Αυτό θα είναι το πρώτο αποτέλεσμα που θα δουν οι πολίτες μέσα στους πρώτους μήνες του φθινοπώρου.
Ξεκινούν μεγάλα έργα στην Ελλάδα, θα απασχοληθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, θα ξεκινήσει να ρέει χρήμα στην αγορά και αυτό θα είναι επιτυχία της δικής μας Κυβέρνησης».
Πρόσθεσε ότι «για πρώτη φορά δεν συγκρουστήκαμε απλώς με τη διαπλοκή και τη διαφθορά και τους νταβατζήδες, όπως έλεγε ο Καραμανλής.
Τους νταβατζήδες τους τελειώσαμε», διαβεβαιώνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που να μην βρήκανε τη λύση με τον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας μία έντιμη συμφωνία ενώπιον του ελληνικού λαού και χωρίς κανένα συμφέρον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης