Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φορτσάκης (ΝΔ): Υπερβολικό το σύνθημα "παραιτηθείτε" – Δεν θα παραστώ στην συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου

Φορτσάκης (ΝΔ): Υπερβολικό το σύνθημα
«Η Νέα Δημοκρατία δε στηρίζει το κίνημα "παραιτηθείτε", απλά κατέκρινε τις δηλώσεις Φίλη ως υπερβολικές και πράγματι είναι»
Ως "υπερβολικό" χαρακτήρισε το σύνθημα – κίνημα "παραιτηθείτε" ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θόδωρος Φορτσάκης, εκφράζοντας έτσι μία διαφορετική άποψη από την πλειοψηφία των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Επιπλέον, ο κ. Φορτσάκης ανακοίνωσε πως δεν θα παραστεί στη συγκέντρωση του κινήματος στο πλατεία Συντάγματος, στις 15 Ιουνίου.
«Η Νέα Δημοκρατία δε στηρίζει το κίνημα "παραιτηθείτε", απλά κατέκρινε τις δηλώσεις Φίλη ως υπερβολικές και πράγματι είναι. 
Μπορεί πραγματικά ορισμένοι από τους διαδηλωτές να εκφράζουν συναισθήματα ή θέσεις που δεν είναι συνταγματικές, γιατί όταν κανείς βάλλει κατά πάντων και ζητά να καταρρεύσει το πολιτικό σύστημα, υιοθετεί θέσεις ακρότητας.
Είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας που φωνάζει σε όλους τους πολιτικούς "φύγετε, γιατί δεν τα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και τα έχετε κάνει θάλασσα, οπότε σηκωθείτε να φύγετε".
Αυτό είναι μια αντίδραση συναισθηματική απέναντι σε ένα σοβαρό πρόβλημα.
Το ζήτημα δεν είναι, αν υπάρχουν ορισμένοι ακραίοι, το ζήτημα είναι αν με την πολιτική η χώρα οδηγεί τους πολίτες σε ακραίες θέσεις και φοβάμαι πως αυτό συμβαίνει σήμερα.
Φοβάμαι πολύ πως θα δούμε στο μέλλον να ανεβαίνουν τα άκρα», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας στο ''Πρώτο Πρόγραμμα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης