Τελευταία Νέα
Κοινωνία

O Μητροπολίτης Καλαβρύτων έκανε μήνυση στους διοργανωτές του… Gay Pride της Θεσσαλονίκης

O Μητροπολίτης Καλαβρύτων έκανε μήνυση στους διοργανωτές του… Gay Pride της Θεσσαλονίκης
Σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα του, ο Αμβρόσιος χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους «συνέχεια και προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε ζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα»
Μήνυση στους διοργανωτές του Gay Pride της Θεσσαλονίκης έκανε ο εκκεντρικός Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, εξαιτίας της «προκλητικής» αφίσας (περιείχε σταυρό) της παρέλασης για το 5ο Thessaloniki Pride, που θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Ιουνίου.
Σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα του, ο Αμβρόσιος, μέσω κειμένου στο προσωπικό του ιστολόγιο (που αναρτήθηκε στο Πρώτο Θέμα), χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους «συνέχεια και προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε ζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα», «οπαδούς της ανωμάλου σαρκικής συνάφειας» και «εξ επόψεως χριστιανικής ηθικής ανώμαλους τύπους».
«Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος!
Δηλ. μπορεί να διαμορφώνει τον χαρακτήρα του όπως αυτός θέλει και να διάγει το βίο του με όσα “βίτσια”, παρεκτροπές και ανωμαλίες θέλει, πλην όμως υπό ένα και αποκλειστικό όρο:
Να μη προκαλεί το Δημόσιο αίσθημα!
Όταν όμως κάποιος προβάλλει, μάλιστα δε και με υπερηφάνεια, το πάθος του ή το “βίτσιο” του, τότε αυτός είναι κατακριτέος!».
Συμπερασματικά, λοιπόν, οι άνθρωποι, που διοργανώνουν το “ΦΕΣΤΙΒΑΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ” της 24-25/6/2016 είναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο-ι!
Γι' αυτό κι εμείς σήμερα 07 Ιουνίου καταθέσαμε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία και χρήση της παραπάνω αφίσας.
Ελπίζουμε, ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης