Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Η χώρα απελευθερώνεται από τον ζυγό – Έρχονται καλύτερες ημέρες, η οικονομία θα βελτιωθεί

Καμμένος: Η χώρα απελευθερώνεται από τον ζυγό – Έρχονται καλύτερες ημέρες, η οικονομία θα βελτιωθεί
Η κυβέρνηση πήρε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος υπογράμμισε ο υπ.Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι η χώρα απελευθερώνεται από τον ζυγό και εισέρχεται σε φάση απομνημονιοποίησης διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της οικονομίας και της χώρας, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να σταματήσουν τα καθημερινά «μνημόσυνα» και να αισθανθούν όλοι την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφωνία στο περασμένο Eurogroup.
«Η χώρα απελευθερώνεται από τον ζυγό.
Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης.
Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες.
Η οικονομία θα βελτιωθεί» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση πήρε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος και ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος και συνταξιούχος που να μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι «εάν υπάρξουν επενδύσεις, επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μειωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν το 203».
«Η κυβέρνηση έδωσε μάχη για τις κόκκινες γραμμές της, έχασε το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά κέρδισε τελικά τα ειδικά μισθολόγια» επεσήμανε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης