Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Μεγάλος Διαγωνισμός ΒΕΝΕΤΗ - Δώρο Ιουνίου, ταξίδι 7 μέρες στην Ισπανία!

tags :
Μεγάλος Διαγωνισμός ΒΕΝΕΤΗ - Δώρο Ιουνίου, ταξίδι 7 μέρες στην Ισπανία!
Η ΒΕΝΕΤΗ σας ταξιδεύει σε Ευρώπη και Ελλάδα!
Στους φούρνους ΒΕΝΕΤΗ, πάντα ζυμώνουμε τα καλύτερα!
Με κάθε αγορά σε προϊόντα αρτοποιίας ως το τέλος του Ιουνίου, κερδίζεις ένα κουπόνι συμμετοχής στον διαγωνισμό που μπορεί να σε στείλει για 7 μέρες στην Ισπανία!
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ο δεύτερος μια σειράς μηνιαίων διαγωνισμών που διοργανώνει η ΒΕΝΕΤΗΣ τη φετινή σεζόν. Ο πρώτος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε το Μάϊο και ανέδειξε έναν υπερτυχερό νικητή που θα πραγματοποιήσει σε 7 μέρες τον γύρο της Ιταλίας. Τους επόμενους μήνες οι προορισμοί θα είναι άλλες αγαπημένες πόλεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα!
Η εταιρεία με τη μεγαλύτερη ιστορία στην αρτοποιία και εμπνευσμένοι, επίλεκτοι αρτοποιοί ζυμώνουν καθημερινά για σας μια ανεπανάληπτη ποικιλία προϊόντων αρτοποιίας από κάθε περιοχή της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και από κάθε γωνιά του κόσμου.
Πάνω από 60 μοναδικές επιλογές σε άρτο, μπαγκέτες και κουβέρ για κάθε γευστική προτίμηση διατίθενται καθημερινά στα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ: Ορεινό Αρκαδίας, Χωριάτικο Μετσόβου, Γιαννιώτικη Φρατζόλα, Χωριάτικο Χειροποίητο, Καρβελάκι Μάνης, Μάνας, Πεντάδα Πίνδου, Πετρόμυλος, Πολύσπορο ξανθό, Φόλβεν μπρότ, Καρυδόψωμο, Μπαγκέτα Μασσαλίας, Μπαγκέτα Βιέννης, Μπαγκέτα Θεσσαλονίκης, Χωριάτικη Μπαγκέτα, Βυζαντινό και Μοναστηριακό- το «σήμα κατατεθέν» του ΒΕΝΕΤΗ….
Τα βήματα του διαγωνισμού είναι απλά:
1. Μπες σήμερα σε όποιο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ, αγόρασε το αγαπημένο σου ψωμί μπαγκέτα ή κουβέρ και πάρε το κουπόνι συμμετοχής.
2. Ξύσε το κουπόνι , μπες στο http://fournosveneti-diagonismos.gr/ και βάλε τον κωδικό που θα βρεις μαζί με τα στοιχεία σου στη φόρμα.
3. Στο τέλος του μήνα μάθε αν είσαι ο τυχερός που θα φτιάξει βαλίτσες για Ισπανία.
Μείνε συντονισμένος στο http://fournosveneti-diagonismos.gr/ για να δεις ποιος θα είναι ο προορισμός του Ιουλίου, γιατί ο διαγωνισμός συνεχίζεται!
Μας εμπιστεύεστε για το ψωμί σας, κάθε μέρα.
Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας με ένα μεγάλο διαγωνισμό σε αγαπημένους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς, κάθε μήνα!
www.fournosveneti.gr  
https://www.facebook.com/FournosVeneti/ 
https://www.youtube.com/watch?v=LMHZj0MiCr8

w
ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης