Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία
«Η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας», τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης
«Από σήμερα και για μια εβδομάδα η καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας χτυπάει στην Ελλάδα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος παρευρέθη σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου, στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η έκθεση “Ποσειδώνια”, που αποτελεί θεσμό διεθνούς κύρους, πιστοποιεί ότι η Ελλάδα, ως παραδοσιακή ναυτιλιακή δύναμη, μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία.
Άλλωστε, προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης, «ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου που έχει βάση του την Ελλάδα, συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομία της χώρας μας με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σημαντική συμμετοχή στο παραγόμενο εγχώριο προϊόν».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας και μέσα από αυτήν τους εργαζόμενους και φυσικά τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Γι’ αυτό είναι απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας, την ελληνική σημαία στα πλοία και την ελληνική ναυτοσύνη».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης