Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

HSBC: Οι αμερικανικές μετοχές θα κινηθούν υψηλότερα στο άμεσο μέλλον - Πάρτε θέση όσο προλαβαίνετε

tags :
HSBC: Οι αμερικανικές μετοχές θα κινηθούν υψηλότερα στο άμεσο μέλλον - Πάρτε θέση όσο προλαβαίνετε
Οι μετοχές του S&P 500 ετοιμάζονται να εκτοξευτούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες
Οι μετοχές ανεβαίνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, σύμφωνα με την τεχνική ομάδα ανάλυσης της HSBC.
Οι αναλυτές, με επικεφαλής τον Murray Gunn, σημειώνουν ότι πολλοί βασικοί δείκτες δείχνουν ότι επίκειται μία κίνηση υψηλότερα για τον S&P 500, κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.
«Ο κλάδος των βιομηχανιών στον S&P 500 έχει δώσει σήμα "ταύρου", με την ορμή να είναι μεγαλύτερη στο τέλος ενός θετικού Δείκτη Κυκλικής Τάσης», έγραψε ο Gunn σε σημείωμά του προς τους πελάτες σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου.
«Μετά το ανοδικό ξέσπασμα από τα FANGs (Facebook, Amazon, Netflix, Google), αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι η εκτίναξη των αμερικανικών μετοχών γίνεται μία όλο και αυξανόμενη πιθανότητα».
Η σκέψη εδώ είναι ότι τόσο οι βιομηχανικές όσο και οι μετοχές που σχετίζονται με τους καταναλωτές, όπως είναι οι FANGs, φαίνονται αρκετά ισχυρές, σύμφωνα με την αγαπημένη μέθοδο που χρησιμοποιούν οι αναλυτές της HSBC, την αρχή Elliott.
Η αρχή προϋποθέτει ότι οι επενδυτές κινούνται μεταξύ περιόδων bull και bear markets με συνοχή και με βάση τα τρέχοντα διαγράμματα φαίνεται ότι ο S&P 500 εισέρχεται σε μια περίοδο bullish σκέψης.
Οπότε, σύμφωνα με την ανάλυση του Gunn, τόσο οι βιομηχανικές μετοχές...

Screen Shot 2016 06 06 at 8.17.08 AM

...όσο και οι μετοχές των FANGs βλέπουν να διαμορφώνεται μία ισχυρή bullish τάση διαμόρφωση για την στήριξή τους.

Screen Shot 2016 06 06 at 8.20.20 AM

Βασικά, το αποτέλεσμα εδώ είναι ότι οι μετοχές θα κινηθούν υψηλότερα στο άμεσο μέλλον, οπότε μπείτε στη βάρκα όσο προλαβαίνετε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης