Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Όσο έρχεται πιο κοντά η προοπτική της ανάπτυξης τόσο θα αντιστρέφουμε μέρος των υφεσιακών μέτρων

Χαρίτσης: Όσο έρχεται πιο κοντά η προοπτική της ανάπτυξης τόσο θα αντιστρέφουμε μέρος των υφεσιακών μέτρων
Το ποσό των 3,6 δις ευρώ έχει δεσμευτεί έως σήμερα για τον αναπτυξιακό νόμο υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομίας
Την θέση ότι όσο έρχεται πιο κοντά η προοπτική της ανάπτυξης, τόσο πιο εφικτό θα είναι να αντιστραφεί μέρος των υφεσιακών μέτρων διατύπωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλ. Χαρίτσης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χαρίτσης υποστήριξε ότι «έως σήμερα έχει δεσμευτεί το ποσό των 3,6 δις ευρώ για τον αναπτυξιακό νόμο».
«Αυτό δεν είναι το τελικό ποσό που θα αξιοποιηθεί, καθώς σε βάθος 7ετίας θα αλλάξει, ανάλογα με τη ζήτηση που θα σημειωθεί.
Έχουν ληφθεί μέτρα που είναι επιβαρυντικά για την οικονομία, αλλά χρησιμοποιούμε τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας προσπαθώντας να γιατρέψουμε τις υφεσιακές τάσεις της ελληνικής οικονομίας» υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομίας, τονίζοντας ότι  «όσο θα έρχεται πιο κοντά η προοπτική της ανάπτυξης, θα μπορούμε να αντιστρέψουμε μέρος των υφεσιακών μέτρων».
Όπως είπε, ένα από τα κίνητρα για όλες τις επιχειρήσεις είναι ο συμψηφισμός με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις ενώ υπογράμμισε πως οι επιχειρήσεις με επενδύσεις άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα έχουν σταθερό φορολογικό σύστημα για 12 χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης