Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εναντίον Κλίβελαντ Καβαλίερς για τα NBA finals μόνο στον OTE TV

tags :
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς εναντίον Κλίβελαντ Καβαλίερς για τα NBA finals μόνο στον OTE TV
Εβδομάδα 2-8 Ιουνίου 2016
Ο ΟΤΕ ΤV παραμένει ο μόνος προορισμός για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα αναδείξουν τους νέους πρωταθλητές, στο ΝΒΑ -όπου οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς του Στεφ Κάρι έρχονται για άλλη μια χρονιά αντιμέτωποι με τους Κλίβελαντ Καβαλιέρς του ΛεΜπρον Τζέιμς- το ισπανικό, το τουρκικό και το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, λίγκες που μπαίνουν αυτή την εβδομάδα στην τελική ευθεία τους.
Στα μηχανοκίνητα, σειρά έχει το σιρκουί της Βαρκελώνης για το πρωτάθλημα του MotoGP, ενώ οι κορυφαίες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ συναντώνται το τριήμερο στην Ελβετία για το Montreux Volley Masters.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν, στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand οι ξεκαρδιστικές κωμωδίες Γύρισε Ο Μπαμπάς & Οδηγός για Singles, αλλά και η πολυβραβευμένη ταινία Ατίθασες από τη γειτονική Τουρκία. Επιπλέον έρχονται στο OTE CINEMA 1HD, σε Α’ προβολή, το βραβευμένο με Αργυρή Άρκτο και υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Η Μυστική Λέσχη του Χιλιανού σκηνοθέτη του «No» Πάμπλο Λαραΐν, το blockbuster Η Χιονάτη και ο Κυνηγός με τους Σαρλίζ Θέρον, Κρίστεν Στιούαρτ και Κρις Χέμσγουορθ και στο OTE CINEMA 2 το μεγάλο αφιέρωμα στην Μέριλιν Μονρόε με κάποιες από τις πιο θρυλικές της εμφανίσεις, όπως στο Επτά Χρόνια Φαγούρας, το Οι Άνδρες Προτιμούν τις Ξανθιές ,το Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό κ.ά.
Επίσης, η πολυσυζητημένη βρετανική σειρά The Durrells, που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και έκανε ρεκόρ τηλεθέασης ήδη από το 1ο επεισόδιο στην Μ. Βρετανία, έρχεται αποκλειστικά στο OTE CINEMA 4HD. Στη σειρά παίζουν αρκετοί Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος.

Αθλητικά 
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή και ενώ βρέθηκαν μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό (οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προηγήθηκαν 3-1, στη σειρά των τελικών στη Δύση), κατάφεραν και φέτος να διεκδικούν τον τίτλο στο ΝΒΑ. Απέναντι θα βρουν την ομάδα που αντιμετώπισαν και πέρυσι, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να έχει φέτος παρέα -εν αντιθέσει με το περυσινό one man show- και τον Στεφ Κάρι να δεσμεύεται πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, για να ζήσουν οι “Πολεμιστές” την πιο επιτυχημένη σεζόν, από καταβολής ΝΒΑ. Οι τελικοί ξεκινούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου (04.00), στο Γκόλντεν Στέιτ, και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει, με μία μεγάλη δημοσιογραφική αποστολή, όλη τη διαδικασία που θα οδηγήσει τη στέψη του φετινού πρωταθλητή στο ΟΤΕ SPORT 4HD, ενώ έχουν προγραμματιστεί και ειδικές εκπομπές, για το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.
Τελικούς έχουν και στην Ιταλία, με την Αρμάνι των Αλεσάντρο Τζεντίλε και Όλιβερ Λαφαγιέτ να προσδοκά την επιστροφή της στην κορυφή, έπειτα από δυο χρόνια απουσίας. Απέναντι της, θα βρει την περυσινή φιναλίστ, Ρέτζιο Εμίλια. Η έναρξη θα δοθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 21.45, στο OTE SPORT 8HD και οι συνδρομητές των καναλιών ΟΤΕ SPORT θα 'χουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD και αυτή την παραδοσιακά συναρπαστική σειρά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα playoffs των δυο κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης: του ισπανικού με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της χώρας, Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια και Μπαρτσελόνα-Λαμποράλ Κούτσα (οι ημιτελικοί ξεκινούν σήμερα, στις 22.00, στο ΟΤΕ SPORT 7HD) και του τουρκικού μεταξύ των πλέον δημοφιλών ομάδων Αναντολού Εφές-Φενέρμπαχτσε που μπαίνει στην τελική σειρά (θα προβληθεί στο OTE SPORT 7HD με αφετηρία την Παρασκευή 3/6 στις 20:00).
Στα μηχανοκίνητα, ο Λορένθο προσπέρασε τον Μαρκ Μάρκεζ στο νήμα της πίστας στο Μουτζέλο και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP, με τον συμπατριώτη του να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής και να... προειδοποιεί πως το σιρκουί της Βαρκελώνης θα είναι δικό του. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν από το OTE SPORT 5HD, τις ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές την Παρασκευή 3 Ιουνίου και το Σάββατο 4 Ιουνίου (από τις 09.55), και φυσικά τον αγώνα της Κυριακής 5 Ιουνίου (14.30), live και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.
Oι κορυφαίες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ θα βρεθούν αυτήν την εβδομάδα στο Μοντρό, της Ελβετίας για το Montreux Volley Masters και εκεί θα βρεθούν και οι συνδρομητές των καναλιών ΟΤΕ SPORT, για να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς του Σαββάτου (4/6), στις 19.00 και στις 22.00 (OTE SPORT 8HD), αλλά και τον τελικό της Κυριακής (5/6), στις 17.00 (OTE SPORT 8HD).
Το Γαλλικό Grand Slam Roland Garros ολοκληρώνεται με τους συναρπαστικούς τελικούς αγώνες γυναικών και ανδρών (Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουνίου, 16.00), στο Eurosport HD.

Ταινίες και Σειρές 
Αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand, έρχεται η εξωφρενική κωμωδία Γύρισε Ο Μπαμπάς με τους Γουίλ Φέρελ και Μαρκ Γουόλμπεργκ ως ορκισμένους ανταγωνιστές για την καρδιά της ίδιας γυναίκας, η μοντέρνα κομεντί Οδηγός Για Singles (How To Be Single) για την ζωή 4 αδέσμευτων γυναικών στη Νέα Υόρκη, αλλά και το πολυβραβευμένο και υποψήφιο για 1 Όσκαρ Ατίθασες από την γειτονική Τουρκία.
Στο OTE CINEMA 1HD, αυτή την εβδομάδα θα δούμε σε Α’ προβολή τη βραβευμένη με Αργυρή Άρκτο στο Βερολίνο και υποψήφια για Χρυσή Άρκτο ταινία του Χιλιανού Πάμπλο Λαραΐν, Η Μυστική Λέσχη, για μια ομάδα καθολικών ιερέων με ένοχο παρελθόν που ζουν απομονωμένοι σε παραθαλάσσια πόλη της Χιλής (Πέμπτη 2 Ιουνίου, 21.00). Στην ζώνη blockbuster της Κυριακής 5 Ιουνίου (21.00) θα προβληθεί η υποψήφια για 2 Όσκαρ περιπέτεια φαντασίας Η Χιονάτη και ο Κυνηγός με τους Σαρλίζ Θέρον, Κρίστεν Στιούαρτ και Κρις Χέμσγουορθ -διασκευή του θρυλικού παραμυθιού των αδερφών Γκριμ- και την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 21.00, κάνει πρεμιέρα η ιταλική κωμωδία Φιμωμένος Έρωτας για την ερωτική ενηλικίωση ενός 17χρονου.
Θρυλικές εμφανίσεις της Μέριλιν Μονρόε στον κινηματογράφο μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο ΟΤΕ CINEMA 2 που γιορτάζει τα 90 χρόνια από τη γέννηση της εκρηκτικής ηθοποιού, με μία ταινία κάθε βράδυ στις 22.00, έως τις 10 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν, μεταξύ άλλων, το κλασικό μιούζικαλ Οι Άνδρες Προτιμούν τις Ξανθιές του Χάουαρντ Χοκς (2/6), η υποψήφια για Όσκαρ ρομαντική κομεντί Πώς να Παντρευτείτε έναν Εκατομμυριούχο (3/6), , το γουέστερν του Ότο Πρέμινγκερ Ποτάμι Χωρίς Επιστροφή (4/6), η κομεντί Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό που χάρισε στην Μονρόε μία Χρυσή Σφαίρα (08/06), κ.ά.
Η πολυσυζητημένη βρετανική σειρά The Durrells, που γυρίστηκε στην Κέρκυρα με Έλληνες ηθοποιούς και συντελεστές και έκανε ρεκόρ τηλεθέασης ήδη από το 1ο επεισόδιο στην Μ. Βρετανία έρχεται στο OTE CINEMA 4HD, την Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 22.00. Η σειρά βασίζεται στην αυτοβιογραφική τριλογία του Τζέραλντ Ντάρελ, η οικογένεια του οποίου εγκαταστάθηκε στην Κέρκυρα τη δεκαετία του ’30. Το καστ περιλαμβάνει τους Κίλι Χος (The Hollow Crown, The Bank Job, Line of Duty) και Τζέιμς Κόσμο (Braveheart, Game of Thrones) αλλά και τους δικούς μας Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργο Καραμίχο,
Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά Outcast, από τον δημιουργό του The Walking Dead, κάνει πρεμιέρα στο FOX (Δευτέρα 6 Ιουνίου, 23.30), ενώ ο 6ος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης σειράς Glee έρχεται στο FOX Life (Τρίτη 7 Ιουνίου, 21.50).


Στο Discovery Channel η νέα σειρά Venom Hunters ακολουθεί τις ομάδες επιστημόνων που συλλέγουν το δηλητήριο από τα πιο δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο, θέτοντας την ζωή τους σε μεγάλο κίνδυνο (Παρασκευή 3 Ιουνίου, 21.00), ενώ στο Discovery Showcase HD στη νέα σειρά Bear Grylls: Escape from Hell ο διάσημος Μπέαρ Γκριλς μας δείχνει πώς να επιβιώνουμε σε μερικά από τα πιο έρημα τοπία του κόσμου (Δευτέρα 6 Ιουνίου, 22.00). Στο GENIUS by Stephen Hawking, ο διάσημος αστροφυσικός προ(σ)καλεί μία ομάδα εθελοντών να σκεφτούν όπως οι μεγάλοι επιστήμονες και να απαντήσουν στα ερωτήματα της ανθρωπότητας (Κυριακή 5 Ιουνίου, 21.00) ενώ οι λάτρεις του φαγητού δεν πρέπει να χάσουν στο Travel Channel τη σειρά Bizzare Foods: Delicious Destinations όπου ο παρουσιαστής Andrew Zimmern επισκέπτεται τους πιο “νόστιμους” και παράξενους γευστικούς προορισμούς και μας παρουσιάζει την προέλευση των φαγητών και τις αυθεντικές συνταγές τους.

Παιδικά 
Οι μικροί φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο Nickelodeon τα νέα επεισόδια της παιδικής σειράς Little Charmers, ένα animation μαγείας και φαντασίας όπου όλα είναι δυνατά με την κίνηση ενός ραβδιού (Δευτέρα 6 Ιουνίου, 10.35), ενώ στο Disney Jr έχουμε δύο αφιερώματα, στο κλασσικό Η Λέσχη του Μίκυ και το Goldie & Bear, όπου χαρακτήρες από γνωστά παραμύθια μπλέκουν σε περιπέτειες (Σάββατο 4 Ιουνίου στις 9.10 και 10.30).
Επίσης, στο Family Zone του Σαββάτου, μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να δουν το μεταγλωττισμένο Περπατώντας με τους δεινόσαυρους για τις περιπέτειες και την τρυφερή ιστορία του δεινόσαυρου Πίτση, 70 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην Αλάσκα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης