Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League στον OTE TV

tags :
Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League στον OTE TV
Εβδομάδα 26 Μαϊου-1 Ιουνίου 2016
Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από τον τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ΟΤΕ TV ετοιμάζει κορυφαία τηλεοπτική κάλυψη, με ειδική καθημερινή εκπομπή (UEFA Champions League: The Final, 21.30, OTE SPORT 1HD), δημοσιογραφική αποστολή στην Μαδρίτη (Αντρέα Παλομπαρίνι) και τριπλή αποστολή στο Μιλάνο (Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Αντρέα Παλομπαρίνι) για τη μεγάλη συνάντηση, ενώ θα είναι ένας από τους 14 τηλεοπτικούς παρόχους παγκοσμίως που θα πατήσει το χορτάρι του San Siro με δικές του κάμερες.
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν στο OTE CINEMA 1HD σε Α’ προβολή η απολαυστική βρετανική κωμωδία Pride για μία ομάδα γκέι ακτιβιστών στο Λονδίνο του 1984, αλλά και το blockbuster Pitch Perfect 2 με τις Άνα Κέντρικ και Ρέμπελ Γουίλσον. Στο OTE CINEMA 2 κλείνουμε το film noir αφιέρωμα με την Τζάκι Μπράουν του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ σε Α’ προβολή προβάλλεται η ταινία τρόμου Ο Θεριστής. Ο νέος κύκλος του βραβευμένου με 4 BAFTA The Hollow Crown έρχεται στο OTE CINEMA 4HD με νέα ομάδα ηθοποιών που περιλαμβάνει τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (Sherlock, Imitation Game, Doctor Strange), Χιού Μπόνβιλ (Downton Abbey), Σάλι Χόκινς (Blue Jasmine) και Τομ Στέρτζες (On the Road, Far from the Madding Crowd). Πρεμιέρα κάνει και ο 3ος και τελευταίος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας Defiance.

Αθλητικά
Μετά τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια Ευρώπης ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης, τα κανάλια ΟΤΕ SPORT φρόντισαν να έχουν απεσταλμένους και στο Μονακό, όπου την Κυριακή 29 Μαΐου στις 14.45 θα ξεκινήσει ο πιο ιδιαίτερος αγώνας της Formula 1, αυτός που διεξάγεται στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου. Οι Κώστας Ψάρρας και Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο Μόντε Κάρλο από την Πέμπτη 26 Μαΐου, για καθημερινές live συνδέσεις (ΟΤΕ SPORT 5HD) και φυσικά τη ζωντανή, HD μετάδοση του αγώνα.
Πίσω στην Ελλάδα, οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον τίτλο στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν το τρίτο ματς της σειράς, την Πέμπτη 26 Μαΐου (19.30, ΟΤΕ SPORT 4HD). Το σκορ είναι 1-1, με τους διεκδικητές να έχουν ‘αλώσει’ τις αντίπαλες έδρες, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει pregame, αλλά και post game shows, με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών στις κάμερες των ΟΤΕ SPORT.
Παραμένοντας στο μπάσκετ, ο ΟΤΕ TV φιλοξενεί σε αποκλειστικότητα τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις για τους τελικούς των περιφερειών στο ΝΒΑ. Στην παρούσα φάση, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ προηγείται 3-1 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στη Δύση, ενώ στην Ανατολή οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκονται μπροστά με 3-2 έναντι των Τορόντο Ράπτορς. Στους τελικούς του ΝΒΑ θα περάσουν εκείνοι που θα φτάσουν πρώτοι τις 4 νίκες και εμείς συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 4HD την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 04.00, για τα δύο επόμενα ματς της σειράς Οκλαχόμα-Γκόλνεν Στέιτ, ενώ και την Πέμπτη στις 03.30 θα μάθουμε live πώς θα διαχειριστούν οι Καβς το πλεονέκτημα της έδρας, στο πέμπτο παιχνίδι, αλλά και τι θα συμβεί στη μεταφορά της σειράς στο Τορόντο, το Σάββατο στις 03.30.
Στα playoffs περνά αυτήν την εβδομάδα και η καλύτερη ευρωπαϊκή λίγκα, αυτή της Ισπανίας, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, καθώς στο ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Φουενλαμπράδα (29/05, 20:30, OTE SPORT 8HD) μας εκπροσωπούν οι Στράτος Περπέρογλου και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Σε αυτό της Ρεάλ με τη Μούρθια, έχουμε τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της δεύτερης, ενώ στο Γκραν Κανάρια - Λαμποράλ Κούτσα (29/05, 14:30, OTE SPORT 4HD) υπάρχει ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης στην regular season της Liga Endesa. Πρεμιέρα στα παρκέ των OTE SPORT καναλιών για τα Playoffs στην Ισπανία κάνει το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της σειράς όπου η Βαλένθια υποδέχεται την Ουνικάχα (27/05, 22:30, OTE SPORT 7HD).
Στο μπιτς βόλεϊ, το πρόγραμμα FIVB World Tour για τον Μάιο ολοκληρώνεται στην Μόσχα, με το δεύτερο grand slam της σεζόν. Εκεί θα βρεθούν οι καλύτεροι αθλητές του σπορ, για να συνεχίσουν την προσπάθεια διασφάλισης συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μεταξύ αυτών είναι και οι Έλληνες Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης. To Σάββατο 28 Μαΐου θα προβληθούν live τα προημιτελικά και τα ημιτελικά των ανδρών (13.05, 14.05 και 19.05, OTE SPORT 6ΗD), αλλά και ημιτελικά των γυναικών (16.05 και 17.05, OTE SPORT 6HD). Την Κυριακή 29 Μαΐου στις 15.05 θα ξεκινήσει ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 στους άνδρες, θα ακολουθήσει αυτός των γυναικών για τις ίδιες θέσεις (16.05) και μετά οι τελικοί (στις 17.35 των γυναικών και στις 18.35 των ανδρών).
H Football League φτάνει στην ολοκλήρωσή της και απομένει να δούμε ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής της σεζόν 2015-16, αλλά και ποιος θα ακολουθήσει την Παναχαϊκή στη Γ' Εθνική. Ο Πανελευσινιακός έχει το προβάδισμα έναντι της Ζακύνθου και την Κυριακή 29 Μαΐου στις 17.45 θα παίξει στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα (OTE SPORT 2HD). Στα της κορυφής, σε περίπτωση ισοβαθμίας της Κασσιόπης με την ΑΕΛ, το πρωτάθλημα θα πάρει η ομάδα της Κέρκυρας. Το αυτό θα γίνει αν νικήσει στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα (17.45, ΟΤΕ SPORT 3ΗD).

Ταινίες και Σειρές
Στο OTE CINEMA 1HD, αυτή την εβδομάδα θα δούμε σε Α’ προβολή (ζώνη Red Carpet Premieres) την πολυβραβευμένη βρετανική κωμωδία Pride (Πέμπτη 26 Μαΐου, 21.00) με τους Μπιλ Νάι, Ιμέλντα Στάντον και Ντόμινικ Γουέστ, για μία ομάδα γκέι ακτιβιστών στο Λονδίνο του 1984, που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την υποστήριξη της μεγάλης απεργίας των ανθρακωρύχων, ενώ την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 21.00 και στις 23.15 «σπινιάρουμε» σε ρυθμούς fast & furious, με back 2 back προβολή των Fast & Furious 6 και Furious 7. Στο ίδιο κανάλι (Κυριακή 29 Μαΐου, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster) επιστρέφει το κολεγιακό κοριτσίστικο συγκρότημα Barden Bellas, που αυτή τη φορά τα βρίσκει σκούρα αφού ταπεινώνεται μπροστά στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, στο Κάτι Πιο Ποπ 2 (Pitch Perfect 2) σε Α’ προβολή. Επίσης, δεν χάνουμε το βραβευμένο με 4 Όσκαρ Ξενοδοχείο Grand Budapest του Γουές Άντερσον με τους Ρέιφ Φάινς, Μάρει Άμπραχαμ, Τζουντ Λο, Τίλντα Σουίντον, Έντουαρτ Νόρτον κ.ά. (Τετάρτη 1 Ιουνίου, 21.00), αλλά και την πρεμιέρα του Λεωφορείο 657 στην Action Zone με τους Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Δευτέρα 30 Μαΐου, 21.00).
Εξαιρετικές επιλογές και στο ΟΤΕ CINEMA 2, με την πρεμιέρα της ταινίας τρόμου Ο Θεριστής με τον Βίνι Τζόουνς, ενώ το αφιέρωμα στο Film Noir ολοκληρώνεται με Ταραντίνο αυτή την εβδομάδα και την απολαυστική Τζάκι Μπράουν με τους Παμ Γκριρ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μπρίτζετ Φόντα, Ρόμπερτ Φόστερ, Μάικλ Κίτον την Τρίτη 31 Μαϊου στις 22.00.
Πρεμιέρες έρχονται αυτήν την βδομάδα και στο OTE CINEMA 4HD, με πρώτη το ντοκιμαντέρ Κάποτε υπήρχε ένα δάσος του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Luc Jacquet που μας ταξιδεύει στα βάθη της ζούγκλας για να παρακολουθήσουμε ένα τροπικό δάσος να αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια μας (Κυριακή 29 Μαΐου, 20.30, ζώνη Doc o’ Clock).
Την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 22.00, η βραβευμένη με 4 BAFTA σειρά The Hollow Crown επιστρέφει στο OTE CINEMA 4HD με τον 2 κύκλο, που βασίζεται στο 1ο μέρος του σαιξπηρικού Henry VI. Ο νέος κύκλος έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό νέο καστ που περιλαμβάνει τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, τον συμπρωταγωνιστή του στο Sherlock Άντριου Σκοτ, τον Χιού Μπόνβιλ του Downton Abbey, την υποψήφια για Όσκαρ Σάλι Χόκινς (Blue Jasmine), την Τζούντι Ντεντς και τον Τομ Στέρτζες (On the Road, Far from the Madding Crowd). Επίσης, οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν τον 3ο και τελευταίο κύκλο της σειράς επιστημονικής φαντασίας Defiance (Τετάρτη 1 Ιουνίου, 22.00).
Το Sleepy Hollow επιστρέφει στο FOX με τον νέο 3ο κύκλο, με πρωταγωνιστή τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Ichabod ( Πέμπτη 26 Μαΐου, 21.50).

Ντοκιμαντέρ
Στο Discovery Channel η νέα σειρά Deadliest Job Interview έρχεται με τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα στον πλανήτη, όπου νεοσύλλεκτοι επιχειρούν να αποδείξουν ότι έχουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν μία θέση εργασίας (Τρίτη 31 Μαΐου, 23.00), ενώ στο National Geographic, το Explorer: Point of no Return μας παρουσιάζει μια ομάδα ορειβατών που πρέπει να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι 240 χιλιομέτρων, ώστε να κατακτήσουν την κορυφή Hkakabo Razi, την πιο επικίνδυνη κορυφή της Βιρμανίας (Κυριακή 29 Μαΐου, 22.00).

Παιδικά
Οι αγαπημένοι σταρ μικρών και μεγάλων έρχονται στο Disney Channel και διεκδικούν βραβεία στην τελετή απονομής Radio Disney Music Awards 2016 την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 17.25. Επίσης, στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, στην Family Zone του Σαββάτου, απολαμβάνουμε σε Α’ προβολή το Ρίμπιτ: Ο πρίγκιπας βάτραχος για τις περιπέτειες ενός ξεχωριστού αμφίβιου που νιώθει ότι δεν ταιριάζει πουθενά (σε μεταγλώττιση).

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης