Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Ο δρόμος της παραίτησης για τον κ. Καμμένο είναι ακόμα ανοικτός

Θεοχάρης: Ο δρόμος της παραίτησης για τον κ. Καμμένο είναι ακόμα ανοικτός
Ο Πάνος Καμμένος αρκείται σε δηλώσεις εντυπωσιασμού, σημειώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής
Να παραιτηθεί καλεί τον υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο του κυβερνητικού εταίρου Ανεξάρτητοι Έλληνες, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αμφιβάλει ότι ο κ. Καμμένος θα πρωτοτυπήσει, επιλέγοντας την οδό της αξιοπρέπειας.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ως τώρα, ο κ. Καμμένος αρκείται σε δηλώσεις εντυπωσιασμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ανεξάρτητου βουλευτή:
«Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μια πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική θα ήθελα καταρχάς να θυμίσω την πρόσφατη ομιλία μου στη Βουλή : «…ψηφίζετε πράγματα που ισχυρίζεστε ότι δε θέλετε. Θρηνείτε την ώρα που τα ψηφίζετε. Σας σώζει όπως φαίνεται ότι δεν έχετε συνείδηση. Γιατί όποιος Βουλευτής έχει συνείδηση παραιτείται. Δεν ψηφίζει ενάντια στη συνείδησή του».
Δεύτερον, οι βουλευτές - πολύ περισσότερο δε οι αρχηγοί κομμάτων - που θεωρούν τέτοιες πράξεις αντισυνταγματικές δεν μπορούν να τις στηρίζουν με την ψήφο τους.
Τρίτον, ο δρόμος της παραίτησης από τον κυβερνητικό συνασπισμό για τον κ. Καμμένο είναι ακόμα ανοικτός. Αμφιβάλουμε βέβαια αν θα πρωτοτυπήσει και θα διαλέξει την οδό της αξιοπρέπειας μιας και το μόνο που μας έχει συνηθίζει μέχρι τώρα είναι οι δηλώσεις εντυπωσιασμού».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης