Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυριαζίδης (ΝΔ): Να σταματήσει η κυβέρνηση να εμπαίζει και να εξαπατά τα Σώματα Ασφαλείας

Κυριαζίδης (ΝΔ): Να σταματήσει η κυβέρνηση να εμπαίζει και να εξαπατά τα Σώματα Ασφαλείας
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει απαξιωτικά τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ
Να σταματήσει η κυβέρνηση να εμπαίζει και να εξαπατά τα Σώματα Ασφαλείας ζητά, με σχετική δήλωσή του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης.
Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ο πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί, κούνησαν, για μία ακόμη φορά, τα καθρεφτάκια στους δημόσιους λειτουργούς των ειδικών μισθολογίων, σαν να απευθύνονται σε «ιθαγενείς», προσπαθώντας να τους ξεγελάσουν», για να καταστήσει σαφές πως τα τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομικών – Πυροσβεστών - Λιμενικών) «ούτε ιθαγενείς είναι, ούτε λωτοφάγοι».
Η χθεσινή τροπολογία των κυβερνητικών συνεταίρων εισάγει νομοθεσία υπό αίρεση και υπό προϋποθέσεις, σημειώνει, συνεχίζοντας, ο κ. Κυριαζιδης, ενώ προσθέτει πως «αφού οι συνεταίροι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν ήδη καταργήσει τη μισθολογική ωρίμανση και έχουν μειώσει τα ειδικά μισθολόγια κατά 110.000.000 ευρώ, ισχυρίζονται ότι, αν βρουν ισοδύναμα, δεν θα εφαρμόσουν τη νομοθεσία τους».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τροπολογία αυτή αποδεικνύει πόσο απαξιωτικά αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τα στελέχη αυτά και συνακόλουθα το αγαθό που προστατεύουν, τη δημόσια τάξη και τη δημόσια ασφάλεια.
«Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές, του εμπαιγμού και της εξαπάτησης, καλώντας την Κυβέρνηση να πάψει να παίζει με τα Σώματα Ασφαλείας και τους λειτουργούς τους», καταλήγει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης